POLIZIA STRADALE 156

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Coha_V6 turbo
    CBC Senator
    • 04.06.2007
    • 217
    • Zemun

Imam alibi-bio am ceo dan kod kuce, a ona je parkirana ispred...Čudo jedno kako 20-ak plavih su upadljivije nego stotine srebrnih, crnih, crvenih... Mogao bih za početak makar haubu da prelepim sa nekom (možda Carbon) folijom-radi prepoznavanja...

Comment

• sisa ki
      CBC Član
      • 12.04.2006
      • 90
      • Kikinda

ja sam o tome sinoc razmisljao,ali i krov i zadnja vrata,ali nisam stigao da uradim u PS

Comment

• igorkrnic
        CBC Senator XXL
        • 02.12.2007
        • 572
        • Kikinda

@coha, koliko ti trosi auto u gradu a koliko na otvorenom jesi skontao do sad mozda (mimo pokazivaca na board comp-u) ?

Comment

• dekideki
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1914
          • Beograd

*znaci frka pocela... meni za ta sedista sa tim enterijerom trazio 400 fiksno.

drago mi je da su otisla nekome koga poznajem. Recaro je Recaro.
          .

Comment

• Coha_V6 turbo
            CBC Senator
            • 04.06.2007
            • 217
            • Zemun

@igorkrnic
            Mimo Board-a nisam imao prilike da testiram potrošnju, tojest-pre ovih kijameta uvek je pokazivao 6.9 L i 7.0 L za moje potrebe ( do posla u blizini, malo grada i 60ak km autoputa vikendom).

@kidekide
            Još letos sam ih ošacovao i balavio za njima, ali nije bilo kinte. Došli Novogodišnji popusti i eto...na ratatatira...Odlično izgledaju, ja sam nadao da su još dublja i niža...Zato što sam se lomio za pravu kadicu (OMP, Recaro il Sparco) pa mi malo čudno u ovoj.

Comment

• igorkrnic
              CBC Senator XXL
              • 02.12.2007
              • 572
              • Kikinda

E pa ako to tako malo trosi onda ne treba bezati od te dzinovske registracije.
              Vozio sam tu sisinu policajku i odusevio sam se bre. Mozda je i cak tisa unutra od moje benzinke a ide bas osetno bolje.
              Sve mi se nesto cini da je moj sledeci auto 2003 sw 2.4jtd (al ne pandurski )

Comment

• ALFA LEOPARD
                CBC Član
                • 13.11.2007
                • 23
                • Beograd

Mogao bih za početak makar haubu da prelepim sa nekom (možda Carbon) folijom-radi prepoznavanja...
                Koliko bi koštalo da se celo auto prelepi folijom?

Comment

• Coha_V6 turbo
                  CBC Senator
                  • 04.06.2007
                  • 217
                  • Zemun

Prvenstvena ideja mi i jeste bila da je folijama oblepim, cena je negde oko 300, mislim... Proveriću tačno. Voleo bih da joj menjam boje, smori me godinama ista. A ovo je idealna prilika-da je tiptop neka interesantna-ne bih je dirao naravno, a ovako bi se moglo igrati. Ionako mi je plan da je imam dve i po-tri godine, pa u sledeću ( naravno 2.4 MJet SW). A ako bude para, mogla bi i Ve-Šes + neki privezak autić za po lokalu. Mada sumnjam da posle ću posle ovakvog otkrovenja sa JTD-om se vrnuti na Benzin...
                  Kad prođu ladna vremena, počeće i igrarije sa exterijerom.

Comment

• Majstor BOB
                    CBC Senator XXL
                    • 27.04.2006
                    • 340
                    • Zemun

Ultimatni kinge, moraću i ja da se šaltam na JTD definitivno... Exterijer menjaža kad dođu lepši dani? Vrh, znajući tebe to će tako hebeno sa ukusom da bude odrađeno da će biti strašno... sećam se 164.. eeeeeeee...... Ali ova aždaja je vrh auto, po meni nema lepše, SW mi se , tj bar meni, više sviđa od bilo kog sedana!!!

Forza Coha!!
                    Astra GSI

Comment

• ALFA LEOPARD
                      CBC Član
                      • 13.11.2007
                      • 23
                      • Beograd

Pričao sam prošle godine sa jednim likom koji je potpuno izlepio Audi A4 crnom folijom.Kupio ga je u nekoj bezveze zelenkastoj boji i odmah nakon kupovine odvezao u servis i potpuno izlepio.
                      Oduševio sam se kad sam video kako auto izgleda.Sjaji se više nego bilo koji metalik,a i zazori se nigde ne primećuju...kao da je fabrički uradjen.
                      Tada nisam imao potrebu da lepim auto,pa me detalji po pitanju cene i ostalih zanimljivosti nisu zanimali,jer je boja na bivšim kolima bila sasvim ok (trula višnja),ali čim kupim Alfu, 100 posto ću morati da menjam boju,ako već nije crvena.

@Coha_V6 turbo

Tvojoj Alfi bi odlično legla kombinacija Roso GTA boje i 17" telefonki.
                      U tom slučaju imaćeš tešku muku s obožavaocima

P.S. Ne znam da l uopšte neki styling centar ima GTA Roso foliju na lageru

Comment

• Coha_V6 turbo
                        CBC Senator
                        • 04.06.2007
                        • 217
                        • Zemun

@LEOPARD

Ovako?

@igorkrnic
                        kako bre džinovska registracija? Po čemu? (jedino ako je po ličnim primanjima-onda ok ako se ne uklapa)...

Comment

• ALFA LEOPARD
                          CBC Član
                          • 13.11.2007
                          • 23
                          • Beograd

TO!

Retko šta može da bude lepše od ovoga.

U tom slučaju imaćeš tešku muku s obožavaocima
                          Mala dopuna... i obožavateljkama

Comment

• igorkrnic
                            CBC Senator XXL
                            • 02.12.2007
                            • 572
                            • Kikinda

Originally posted by Coha_V6 turbo
                            @igorkrnic
                            kako bre džinovska registracija? Po čemu? (jedino ako je po ličnim primanjima-onda ok ako se ne uklapa)...
                            hehe pa pazi, imao sam ja omegu 2002 2.2dti i tada sam imao platu nekih 30k (kikinda jbg) a kreda sam o100e, pa je malo zajebano da pored svih troskova izdvajam 35k za reg.
                            Ne znam kakva su tvoja primanja ali ako ti to nije puno onda super.
                            Mada i ja sam se poprilicno popravio tako da kao sto sam rekao mislim da ta stavka vise ne predstavlja problem, samo me odusevilo kako ide a ne trosi bas tako puno, cak stavise trosi manje od moje bivse omege koja je isla ko puz.
                            Jedino sto ja skupljam da kupim 156 2004-2005 spoljni restajling
                            Ima neko hint kakve su cene i gde moze da se vidi ponuda takvih ?

Comment

• Coha_V6 turbo
                              CBC Senator
                              • 04.06.2007
                              • 217
                              • Zemun

Reg. je bila 40.000 din letos, tako da ko zna za koliko će još poskupeti do sledeće... Ali je JEDNOM godišnje. Nemam ni ja neku veću platu, al za kojegod novije godište pa još i makinu preko 2.000ccm će opet biti slično-a razlika u Osećaju...?! uuuuu!

Imam drugara koji je uzeo skoro tu 2.2 DTI Omezu '02 (il '03)...Imao je želju za 166 2.4 JTD ali se plašio...Ima Opeela oduvek i majstora za njih, a ovo mu je delovalo egzotično. I tako ode 12K€...Greota

Comment

• alfa fan
                                CBC Član
                                • 29.09.2007
                                • 57
                                • Beograd

auu ova crvena je perverzija!boja covece koliko znaci ufff ali privlaci paznju a bash to ja licno ne bi voleo )ima baksuza koji bi je grebali,ljubomora,zavisti itd....meni e moja ok!za folije sam cuo da su super ima jedan moj drug koji je na taxiju ,sa Stilom znaci vrh odradjeno ko boja prava metalik ja nisam verovao da je to moguce....
                                Mozda nismo zgodni ali smo zato nezgodni

Comment

Working...
                                X