meni je na otvorenom 5,5 a po gradu nije nikada prelazila 7-7,5....a to 7,5 je po BG i nije gasena ni kada stoji,vec je non -stop radila. a 5,5 je trosila NIS-BG-RUMA 160-170km/h ...inace da nije auto put 6l
POLIZIA STRADALE 156
Collapse
X
-
Moja 1,9 jtd po gradu prosecna potrosnja 7 litara po bord kompjuteru sa mojim rezimom voznje i nikada nije presla 7 - 7,1 .......letos sa cetvoro ljudi u kolima i svim stvarima (put na more) potrosio cini mi se 6,4 ali je prosecna brzina bila prilicno velika jer je do dole auto put (Grcka) pa smo pilali...i nisam resetovao komp posle auto puta nego sam pratio i u Solunu po guzvi i na magistralama uz obalu i svugde gde smo se vozali...resetovao sam komp tek posle 2500 km kad smo stigli kuci.....probao sam da spustim malo potrosnju u gradu i uspeo sam ali sam se smorio sa voznjom...meni je 7 l prihvatljivo i sa potrosnjom sam ekstraz adovoljan....
Comment
-
-
Živeli ljudi!
( maćado kijara & Alfa )
Verujte mi, ja sam u stanju da sedim skoro celi dan i da se divim ovom modelu...Parkirana ispred vrata u hacijendi, kad god izađem i sednem napolje-samo blenem u nju! Nemam šta da lagim, samo da podelim sa nekim... I skwo me donekle razume, mada se buni što više gledam u Nju nego u nju...A to ti je zaljubljenost...
I smišljam planove...Šta bih joj sve uradio, dao, poboljšao, promenio...
BOJA?!?
Koju kombinaciju boja... Dve boje-koje nikako da odlučim, a i gde da se susretnu...
Comment
-
-
Danas omlatih:
1. prednje pločice, Ferodo Premier
2. Viljuška prednja leva gornja
3. Viljuška prednja desna donja
4. gumice balans štagle
Posle odvezao i na kontrolu trapa, sve ok, jedino se momak malko "zabrinuo" za gume u budućnosti-zbog malo većih Minusa (nagiba)...!?
1.5 stepen...? Zar to nije najnormalnije za nju, mislim-ja sam ga u startu i pitao-može li još malo minusa...
Comment
-
-
e
Nije me bilo mloogo dugo. Jbg.
Vidim zadnji post mi bio za kochaljke...Sranje. Testirao ih 10-15 puta zaredom naglo sa 60-80 km/h i sprzio ih. I to po kishi. Sad koci opet kad su hladne odlicno, ali ipak cu ih menjati, za svaki slucaj.
Da, uzeh one klinacke Sparco pedale od Damjana i ima da ih tutnem dole, pa nek ide zivot... Neka.
Enterijer:
Sve vishe zelim da napred stavim 2 Sparca, nego mi problem gde ukaciti pojaseve nazad?
Stavicu u Piazzu moj enterijer, SportPack2 komplet iz 156 2.5 V6, mogao bih nadam se da prodam za oko 250e i da za te parice nadjem dve kadice...?
Uzdravlje
Comment
-
Comment