Pijana Honda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Shvatio sam, da je glupo da ne kacim sta sve radim, kad vec idem korak po korak, mislim da ce svima biti zanimljivo da prate transformaciju...

Dakle, prvo mali jubilej:

Zatim slike ksenona:

A kako sjaje:

Ili ovako:

Zatim, krenulo se na sredjivanje, poskidane kvake, maska, lajsne, retrovizori, znakovi nazad, sve se farba u srebrnu metalik, ali ne sprejom, vec ozbiljno..

I naravno, sredjuje se i unutrasnjost:

Da se ne lazemo, ja ne radim ovo, limariju i farbanje mi radi Goran, a on je gle cuda Hondas...Mehaniku ce mi raditi Robika, opet Hondas...Elektriku Zolika...Hondas...

Cela ekipa koja mi sredjuje auto je deo novosadskih Hondi, a sto se da videti iz prilozenog:

Trenutno sam na dva tocka, ali i Kymco je na osnovi Honde..

Svaki dan obilazim radionicu, tako da cu redovno updatetovati slike...

Comment

• Propeler
      CBC Veteran
      • 20.12.2007
      • 125
      • Subotica

Bogami TRIO ti ga bash ozbiljno sredjujesh a ne ono... da se radi neshto dok se pije pivce!

Svaka cast , još malo pa će da bude lep kao neka HONDA, ali shta cesh kad ga nabudžiš do j*ja, biće ti dosadno?
      Šalim se naravno.

U stvari počinje "sezona" pa ćeš verovatno da ga vozaš po ceo dan i da se smeškaš, baš te briga.

A i Ti onoliki na onom skuteru... To mora da je prizor!
      Nemam potpis!

Comment

Pa i jeste, mada skuter je najveci na trzistu do 50 kubika, pa jos stavim zenu nazad, ih ko na harley da smo...

Sta cu raditi kada ga zavrsim?Voziti ga dok ne isteram 200000 km(jos 70000), uz redovno odrzavanje, koristiti ga kao promo vozilo, imati skroz do kraja sredjen automobil, i onda kupiti Hondu posle toga..

No, naredne 2-3 godine cu biti miran...

Kad se radi, nek se radi, a moji troskovi ce biti 50% nizi, jer ja stavljam svoju robu, drugari mi rade profesionalno, ali za pristojnu cenu, nizu od trzisne, tako da sam ekstra prosao..

I cisto da se zna, napred nece biti znaka, nazad se skidaju znakovi, volan ce biti drugi, ali iz pijeteta prema originalnoj marki, ostavicu samo jedan znak nazad, ostalo se skida...

Comment

ej super ide ovo sminkanje

a ona nalepnica pijana je extra!

Comment

Duki, Duki, svuda te ima...

Kad zavrsim sa sredjivanjem, idemo na pivkana, moze i u garazu, u ime good old days..

Inace, vozio sam pre neki dan, sa spustenim sedistima, nosio sam nesto, jbt, kako jace gruva muzika, osetim bass...Prosto mi padne ona tvoja free air ideja, ali onda se smirim...

Sledeci auto cemo da, ako bude para, kavabungaboooooom sredimo, ima da papnes sta god hoces, a da ne kosta preko 1000 evra..

Comment

moze moze, pa kazem ti da nema nista bez freeeair-a ili Bandpassa da bass direkt uduvava u kabinu itd.

Comment

Nastavlja se prica:

Ogoljen mi je auto do kraja, zbog montaze i farbanja spojlera..

Zatim namesten prag da vidimo kako stoji:

Obradjena maska, ceka se farbanje u srebrnu(da li vam rebra lice na jedno veliko slovo H?
                )

I dalje se radi, bice gotov do 3. Maja, uporedo se rade i nalepnice, a i elektricar ce na licu mesta da namontira satice, a felne izgleda stizu 9. Maja, ovo je jbt. kao Pimp My Ride, sve u zadnji mah...

Comment

• V-Tec
                  CBC Senator XXL
                  • 30.06.2006
                  • 1615
                  • Beograd
                  • '89 Civic d16a6

Ijao kako ce da mu legnu kosei K3-ke.
                  shuto-expressway.com

Comment

Hoce, samo sto mi je nekako zao sto cu se rastati od ovih mojih, bas ih volim...Tako je to, dok jednom ne svane, drugom se ne smrkne..

Comment

• V-Tec
                      CBC Senator XXL
                      • 30.06.2006
                      • 1615
                      • Beograd
                      • '89 Civic d16a6

A ove sadasnje felne idu ilegalnom?
                      shuto-expressway.com

Comment

Zasad je tako, izrazio je zelju, medjutim ako odustane, ima dosta njih koji hoce OZ Racing look-a-like, a treba im 4x114.3...

Comment

Danasnji radovi:

Zatim je spojler sklopljen, i stavljen samo da vidimo kako stoji, a stojace savrseno...

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

opa, krilo
                            Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

To sad ide po segmentima, cekaj da vidis kada stavi i spojlere, namontirani su pragovi, a radi uporedo i na ostalim elementima..

Polako, ali sigurno...Sada sam bas skidao koje ce nalepnice ici, pored ostalih reklamnih...Auto ce BITI UPADLJIV, to garantujem...

Inace, na sastavnici spojlera, stoji slika auta sa spojlerom kao primer..

Sta mislite koji je auto...Pa neka kao S2000, ovo ono...

Comment

• DUqEY
                                CBC Član
                                • 17.04.2008
                                • 20
                                • Aleksinac

Nov sam chlan na ovom forumu. Prochitao sam juche "Pijana Honda otreznice se" Sad sam ukapirao shta si hteo da kazesh. Inache i sam vozim Hyundai Elantru 2.0 CRDI dodushe caletov je. Ako nemash nishta protiv mogao bih da postujem kuju fotku?

Comment

Working...
                                X