illegalni danas pazario felne... dok ne skupi za nove ultralaggere je miran....
Pijana Honda
Collapse
X
-
Pazi, meni ne smeta, cak stavise, ja kontam da pronadjem neku stock kao moju, kad zavrsim radove, i da se slikam pored nje, da se na licu mesta vidi razlika, kojih ce biti puuuno...
Mozda ti ej bolje da postujes slike u svojoj temi ovde:
@BgIlegalni: Ih, koliko si kukao, pa odustade..Da stavim ja 17 cola na sestrinog Swifta...
Ma, naci ce se kupac, samo da papnem moje K3 na kolica i onda cu da ih izlozim na prodaju..Mozda vec na skupu, pa da prodamo odmah..
Comment
-
-
Comment
-
-
Hvala drugar, citam i ja Auto klub, imam dva ormana svih novina od 1993...
Za taj motor, 2.0, postoji turbo kit, u stage 3 izbacuje 280 ks na radilici, a kosta 3.5k evra....
Sve ukupno 4k evra, ali ja hocu da vozim Hondu, pa ostajem na stock motoru, sa blagim modifikacijama...
Comment
-
-
Dobro onda, pitacu caleta da li mozesh da se slikash pored njegove lepotice. Jedini stajling na ovom autu su lajsne u boji karoserije. Mislim da je za nijansu lepshi nego kad su crne.
P.S. Vido sam da si farbao plastiku oko instrument table. Da li se teshko skida? Ofarbao bih je mozda i ja (recimo crna ili siva-boja enterijera), jer me neverovatno nervira ona imitacija deveta.
Inache postovao sam slike svog automobila (My first mazda 323), ovde gde predlazesh. Ostavicu caletu da odluchi da li hoce da prikaze svog ljubimca
Comment
-
-
Ja upravo radim to sto si rekao, poskidani su svi detalji crne boje, auto je maksimalno ogoljen trenutno, i onda ce se farbati, samo sad kako treba, a ne sa sprejem..
Nije tesko skinuti instrument tablu, imas dva srafa kod cajgera, i dva dole, jedan kod pepeljare, i tu malo ogre jos jedan i to je to..Skida se na zabice, no, ismirglaj, nanesti prajmer, i onda farbaj...
Tvoja je GLS oprema, cim ima tu "drvo" kombinaciju..
Comment
-
-
Comment
-
Comment