Pošto mi je auto bio udaren u prednji desni kraj, a nakon toga je bio složen da ti mozak stane, Miro se je dosta namučio kako bi sve to vratio na svoje mjesto!
Stoga smo i imali lagani zastoj u radovima i nakon današnjeg dana napokon možemo normalno nastaviti s radovima! Uspjeli smo namjestit i prednji branik i farove pa sad trenutno izgleda ovako!
Ova zadjna slika je tek toliko da imate dojam koliko će biti od poda, malo previše, no šta je tu je, povratka nema! Malo ću se teže voziti, al sam bar siguran da ne budem išao na svakakve puteve s autom!
Stvarno lepo izgleda, ali moram da primetim da branik nisi bas pametno odabrao, mislim lep je i to, ali je suvise slab da bi izdrzao bilo kakvo sitnije cukanje (recimo zgazis macku, ili zakacis ivicnjak), i sta ces onda, ponovo da radis branik?
Poleđina nije još skrojena i zašita iza! Kada se to napravi onda se zateže kako treba, ovo je samo lice prislonjeno na sic da vidim kako će to izgledati!
Nakon dužeg perioda nejavljanja prikupio sam pa slikica da vidite okvirno šta se radilo! Nije se moglo brže jer mi je majstor bio malo i na moru da se malo odmori od svega skupa (zasluženo) .............. i tak!
Šmirglalo se na veliko!
Pa nakon šmirglanja izgleda ovako!
Nakon silnog šmirglanja prešlo se na zaštitu! Lijepo smo zaštitili podvozje, ispod blatobrana i danas bi trebali isto to napraviti na cijelom podu! Evo slikice prije zaštite i poslije!
Prednja strana
Zadnja strana
Auto je odozdo jako zdrav pa na sreću nema puno posla, samo drotkefa i lagano sve dobro iščetkat, oprat i namazat!
Comment