E a kako je sredjena ona guma ? Jel chepovanjem ili na neku drugu foru...
Moja alfica :)
Collapse
X
-
Mislim da si precerao....cini mi se da moras bas da se ispruzas da bi je dohvatio....
Ja sam pisao u mojoj temi kako sam ja to uradio pa da sad ne kopiram imate tamo..
Nisam vidjeo tu tvoju temu...sorry..www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
Comment
-
-
Sad vidjeh da ipak nisam pisao u mojoj temi nego u jednoj drugoj....
Evo copy/paste:
"Palicu" sam skratio tako sto sam uzeo segu i skratio je na duzinu koja mi odgovara...ono prije je izgledalo nekako cudno, kratak hod mjenjaca+rucka kao u fap-u...lool Zastiti onaj dio ispod nekom krpom da ti piljevina ne upada dole...Moze i brusilicom ali nisam htio u auto s njom da radim a i ovako je min. posla...
Kad vadis rucku pazi dobro da ne iscupas "palicu" iz zgloba...jes da je smijesno ali se nekima i to desavalo...Nadji princip po kome je stavljena...ja sam moju rascerupao...kad pocnes raspane se sama...mos i skalperom i ostala je neka kao siva plastika, nju sam prema gore iscupao..i onda skratio "palicu" taman na mjesto gdje pocinje normalan dio palice...viedjeces i sam...gore su kao 2-3 konusa...njih odsjeces i to je to, spustio si je dovoljno...Mig
www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
Originally posted by milosh024Igore daj bar neki opis tog posla skracivanja rucice, kako, na sta treba obratiti paznju i ostalo (i da li moze da se vrati standardna kugla koja je vec na menjacu)..... ima nas jos sa kisobranima umesto menjaca
Originally posted by stefan123Mislim da si precerao....cini mi se da moras bas da se ispruzas da bi je dohvatio....
Comment
-
Comment