Moja alfica :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djudjaro83
    CBC Član
    • 30.03.2008
    • 40
    • Kijev/Beograd

I njih sam kod Vlade uzeo.
    To su ove diode:

Isto kostaju 10e komad.
    U lampu kod vozaca i suvozaca idu 2, a pozadi po jedna u levu i jedna u desnu lampu. Znaci ukupno 4.

Comment

• Damjan156
      CBC Senator XXL
      • 07.01.2008
      • 568
      • Beograd

Znači 40 veverica za malo space looka.Sačekaće me one koji mesec...
      Strauli motorsport
      Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• ilija156
        CBC Veteran
        • 25.07.2008
        • 106
        • beograd

nemoj te skracivati rucicu ja sam skratio i video sam da je puno lakse ubacivati u brzine kad je duza palica (zakon poluge) slazem se da se promeni sama rucica ali da se skracuje samo radi estetike nisam za to...kod svih rely automobila palica je visoko a kod sportskih verzija rucica je kratka ali je zato polozaj vozaca nizi upadnutije sedi i citava konzola zajedno sa rucnom je izdignuta.Merio sam isto je rastojanje od volana do rucice kod 156 i Z3 a kod bmw je rucica kraca.

Comment

• igorkrnic
          CBC Senator XXL
          • 02.12.2007
          • 572
          • Kikinda

ne znam kod tebe ali meni nije bilo teze da menjam brzine, naravno da je rucica malo nize bila ali nije mi to bio problem, navikao sam se za 1 dan ali je zato 10x lepse

elem, alfa iz ove teme je prodata mom drugaru ovde koji tesko da ce biti clan ovog foruma jer nema vremena tako da ovde moze lock

Comment

• spanjeli
            CBC Senator XXL
            • 17.09.2005
            • 532
            • Nis

Trebalo bi ovu temu da spojis sa onom novom tako da se vidi razvojni put igora krnica,ovako je nekako rastrkano
            Originally posted by Sheta_Junior
            Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

Working...
            X