Pazi ako skines superturismo prvi cu da ti lupam zauske
Auto je cakum pakum i ne diraj nishta! Tako je i meni Vocko govorio, al on sere, ja ti sada ozbiljno kazem. Ako ti je do felni, te u podrum, a turi sta hoces... nemoj da ti se desilo to da prodas!!!
hondica lepotica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sta se bre svi lozite na superturismo, pa nisu to jedine felne na svetu!!
Zbog takvog razmisljanja do skora je pola Srbije vozilo gnojfove....
Uzgred, ako mene pitate, civicu (V i VI) uopste ne stoje ovakve krakate felne, jer nema takvu liniju. Znaci neke lepe petokrakice al da ne budu ostrih ivica, mora linija felne da se koliko toliko uklopi sa karoserijom.
Mislim, o ukusima ne vredi raspravljati, ali ovde pricam o estetici pre svega.
Skoro sam gledao na nekom forumu "best rims for civic" temu al sad ne mogu da se setim gde da me je*es
EI9, EJ9, EK9......
Comment
-
-
meni se svidja kako mu stoji oz. jos da je pun krak...
@PINHEAD kad se sjetis nemoj zaboravit da okacis
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Comment
-
-
Mess with the best, die like the rest!!!
Comment
-
-
Aaa, ovo je ona honda od letos sa Banjice.
Bese sa novim uzemljenjima?
Inace, felne joj stoje do mudiju, nikako belo po meni, grafit bi bilo ql ili gun metal. Prava boja za felne.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-

Comment