Jel vidite ova dva topa... e pa njega cesto gledaju u poslednje vreme...
Vidis nisam znao da Alfa pravi prave automobile...ja mislio da pravi samo burago autice... hehehe
Sale daj da upoznamo i svet sa ovom slikom...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Sto se tice toga ko je brzi...on je brzi...ali kada bih imao scirocco-v 2.0 pod haubom... onda to bi bilo to...ni on mene, a ni ja njega...bilo bi, ali bas ovako ja trenutno ne mogu da se merim sa njim zato sto imam duplo slabiji motor pod haubom...
Ajde vi sto se kunete u hondu i njen vti v-tec sistem... da bi imala tu cuvenu snagu od 160hp (pricam o 1.6 motorima) ona mora da bude pod turazom ili ti preko 5000rpm, a na 2000rpm ona je k.... ima tu oko 110hp 120hp... mislim cemu to... ili ima ili nema...
Sto automatski znaci da je u startu k.... da bi imala tu snagu ti moras da mu zavalis gas do kraja i on ce proklizavati sto automatski gubis na vremenu, a da normalno krenes sa njom bez proklizavanja opet gubis zasto zato sto nema snage na niskim obrtajima... ej ljudi pa ta honda ima 150Nm obrtni moment...dobro ima malo veci od peglice koju sam vozio pre poz
Ili jos gore...pazite ovako...nalazite se na nekoj uzbrdici, idete nekih 70km/h u petoj ste brzini...i date gas do kraja, a on nista, ubrzava kao da ima motor 1.2 sa plinom pod haubom, ali moze on da povuce, ali kada... kada ga presaltate iz 5 u 2 pa da ga grune na nekih 6500obrtaja...e onda ima snage...hehehe cemu to...poz
Comment