Evo pre dva dana postao sam vlasnik ovog malog Japanca. Nisam razmisljao u ovom pravcu al eto, ispade mi prilika pa reko sto da ne
Autic je 97' godiste, malo izlupan pa zafarbavan tu i tamo ali valjda ih je 90% koji se prodaju takvih :x . Naravno nista od vitalnih delova nije osteceno i ne vide se tragovi neke havarije. Stoji i ide pravo, da ga ne ureknem sad! Motor ravnomereno radi, lepo prima gas.. Ono sto me odusevilo kod ovog auta je menjac koji je extra precizan. Ici ce kod majstora za neki dan pa cemo videti - usput moze preporuka za nekog odavde posto sam slab sa japancima!? Osim el. podizaca nema nista znacajno od opreme, ali mi je bitno da sve sto ima radi
..
Bivsi vlasnik prica da je menjao skoro zupcasti, spaner, lamelu,korpu, plocice.. Menjao je i stavio neki lonac koji se dere kao nenormalan tako da cu to morati da menjam ili utisham.

I tako, vidim ja da ovi Japanci znaju sta rade, mada nisam ni sumnjao
. Odo da se provozam malo. Poz

Bivsi vlasnik prica da je menjao skoro zupcasti, spaner, lamelu,korpu, plocice.. Menjao je i stavio neki lonac koji se dere kao nenormalan tako da cu to morati da menjam ili utisham.

I tako, vidim ja da ovi Japanci znaju sta rade, mada nisam ni sumnjao

Comment