Evo me konacno.Bio sam na odmoru pa se neko vreme nisam javljao tako da bas ne znam tacno kada je taj skup u KG.Vrlo je verovatno da cu doci tamo pa se moyemo videti bez problema.Sto se tice Kupea istina je da ono kako sada izgleda mu je za moj pojam maksimum.Ja sam pristalica takvog izleda auta,tj izgleda koji ne skrnavi osnovni fabricki izgled.Sto se tice snage motora tu su uvek dobrodosle prepravke.Ujedno veliki pozdrav za sve!
Yugo & Coupe 20VT
Collapse
X
-
Pa evo i mojih utisaka pošto sam imao tu priliku/čast da vozim Bojketovog Yuga:.......u stvari kapiram da nemam načina kako bih opisao taj feeling....bio sam u prilici da vozim bezbroj auta,da ćeram trkačkog Yuga po stazi na Beranovcu ali osećaj koji stvara ovaj auto,taj nivo adrenalina.......ne znam....čini mi se da je jedini ekvivalent onaj trenutak kada se skokom odvajaš iz aviona,ko je probao razumeće me u potpunosti......celu draž svemu daje i ogroman entuzijazam i ljubav koju OVAJ čovek ugrađuje u svoje automobile i činjenica da od nemogućeg stvara MOGUĆE.......poznajući te pitam se šta je sledeće?...ustvari znam,ugrađuješ turbinu u Yuga(rekao mi je Veljko).....a posle?...MIG29,samo je još on ostao za budženje......pozdrav,Vidan!
Comment
-
-
Vidane,brate hvala nalepim recima.Ovo cime se bavim mi mnogo znaci jer da mi nije toga bilo bi krajnje dosadno.Sve sto je serijski odradjeno za moj pojam nije zanimljivo.Ova vrsta prepravki je nesto sto mi daje energije da nastavim da radim dalje i smisljam nesto novo.Pozdrav svima
Comment
-
-
lancia
Ni sam nisam mogao da verujem kad mi se ukazala ova prilika,ali posto sam puno u toj vrsti posla i automobila na neki nacin je bilo i logicno da se u jednom momentu naleti na nesto ovako dobro.Presrecan sam i hvala na lepim recima.Slike stizu naknadno.Pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by NekiliPozdrav Bojke svaka cast za YUGO 2.0 16V, nego reci mi koji je menjac u pitanju jel njegov fabricki (fiatov komplet sa motorom) ili nesto drugo??!!
Fiat Coupe hmmm Extra je al evo neke slike mozda ukrades neku ideju od njega HE HE
I da reko da te pitam dal uopste dolazis u KG za Drift King of Europe sa Yugom??posto me interesuje vizuelno da ga pogledam posto EXTRA izgleda!!Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Coupe
Ja iskreno ne volim preterivanje sa stajlingom.Volim da auto izgleda sto normalnije ali da pokazuje neku unutarnju snagu.Tim motom se rukovodim.Sto se tice motora tu je uvek dobro doslo sto vise konja.Sto se tice spojlera na ovom plavom kupeu gora ja imam ovaj zadnji ali ga nikad ne bih stavio na svoj auto jer mislim da strci u odnosu na njegovu serijsku liniju odnosno eleganciju karoserije.
Comment
-
-
to je mnogo dobar auto jel HPE ili 5 vrata, 16v ima problema sa bregastama a ja stvarno nemam srece sa tim motorima imao sam 4 tipa sedicija i cupea 16v turbo, kao da me tera maler dok 20v u bravu me bas sluzi ovo mi je drugi hgt imam motor 20v turbo iz kape a menjac bi uzeo od kupea ili bi pakovali nesto. A 2.4 20v t pravi jedan lik iz kikinde
Comment
-
-
Re: Yugo & Coupe 20VT
Ovako je izgledala moja garaza sa oko 800 KS na jednom mestu!
Dobro poznati Jugo sa oko 150 KS i motorom 2.0 16v.Na zalost prodat je pre neki dan!
Fiat Coupe 2.0 16 VT sa 200 KS.
Fiat Coupe 20 VT sa 250 KS.
Malo sa strane
Najnoviji clan u garazi je Delta HF Turbo sa 200 KS
Pa malo enterijer.Krem Rekaro sedista sa prevrnutom kozom
Svi na okupu
To bi bilo to.
Sivi Coupe moram da napomenem nije moj vec od jednog drugara koji ga je dovezao na popravku!
Comment
-
Comment