Pa dobro, od viska glava ne boli. Moze covek i od 1.4 da napravi ludilo! Pa ce mu itekako trebati oprema koju ima, a pogotovu kocnice. U svakom slucaju i ja sam za to da se ne zove VTS samo zbog opreme ali opet nije ni obican saxo, hehe moramo da mu smislimo neki nov naziv!
Jos jedan Saxo
Collapse
X
-
[quote="mishio"]ne samo to nego i velicina prednjih diskova i moji su ventilirajuci napred ...
na mom saxu su mnogo deblja sedista zato mislim da nisu ista i kozna su sa druge strane, ali do duse ja imam i airbagove bocne u sedistima ..
Velicina diskova ista,takodje su ventilirajuci,sedista pozadi koza e jedino ne znam za debljinu mozda su tvoja deblja zbog airbag-ova
Comment
-
-
Ima definitivno razlike, i to ne samo u sjedistima. Al to nije ni bitno, izgledom su skoro identicni tvoj i najjaci VTS, i tesko ce neko skontati razliku dok ne pogleda il zadnje kocnice il obrtomjer. Recimo, razlike postoje i izmedju Saxa VTR i VTS, znaci 1.6 8V i 1.6 16V. 16V ima drugacije trapove i mnogo cvrsce. VTS ima crvene torzije, VTR zute u dosta slucajeva, koje su mnogo mekse i udobnije...
Moj VTS je 2001. godina, al nema airbagove, samo vozacki. Cak nema ni ABS, no ima klimu, centralno, el. podizace i ostale "djidje".
Comment
-
-
jbt pa i meni na 1.5d pocinje crveno na 6.ooo rpm...
Comment
-
-
@ misio
Jbg,svaka skola se placa
@shonsy
Slazem se da bi mu 15-ice bolje stajale,ali sam kupio nove gume 14 pre nego sto sam skupio kes za felne,nisam razmisljao u napred
Idem sutra kod komsije strugara pa cu probati da napravim distancere,ako bude on to mogao da napravi
Comment
-
Comment