Jos jedan Saxo
Collapse
X
-
Originally posted by mishioOriginally posted by zverko
obrnuto
Comment
-
-
Originally posted by mishione ne zverko, nije gazna povrsina ista (195 vs 185 plus jotaza), nego precnik je isti na to si mislio
195/45 isto sto i 185/55/14 samo sto je ovo uza guma ali zato balon veci ..
Comment
-
-
Comment
-
-
Rezistivna sila tj koeficijent opruge se označava prstenovima. Plavi, zeleni i beli. Mislim da je natvrđa dva zelena ili tako nešto, a sve se farbaju zaštitnom crvenom bojom. Inače sila ne zavisi nužno od debljine, ima ih različitih u zavisnosti od kompozicije čelika, a imaju isti prečnik.
Comment
-
-
Opa!Dopada mi se! Aj malo opisi gde si kupio, kako si radio... Jesi onaj drugi deo okvira gde su skrge bacio ili si samo isekao skrge pa onda preko srafova ucvrstio za haubu ili..? Ovo na slici izgleda kao da je u fabrici radjeno! Ekstra!
Comment
-
-
Hvala
Mrezicu sam dobio od ortaka,onaj drugi deo maske gde su skrge sam posekao brusilicom,s tim da sam ostavio one plastike za pricvrscivanje maske i deo drugog dela maske iza znaka je ostao na masci tu lepo podvuces mrezicu,i sa strane sve u krug zavuces mrezicu izmedju dva dela maske.Na donjem delu imas kao dva zuba preko toga navuces mrezicu i sa strane ostavis jedan romb preko dela gde se srafi za haubu.Nije lepljene ni sa cim,a kad sve lepo pricvrstis i zasrafis nazad stoji kao luda...
Zovi ako ti bude potrebna pomoc...
Comment
-
Comment