pozdrav...evo da prestavim moj auto....
kupljen je u maju ove godine...tj prosle....kupljen je nov...
inace je stojao izlozen u zastavinom salonu ispod trga...
posto mi je ovaj auto bio zivotni san moju su resili da mi kupe autic za 18-ti...ustvari jedva sam ih nagovorio,ali ajde svoje sam isterao...a i onu su prezadovoljni...
e sad da ga malo opisem:
MOTOR:
1.3 karburatorska verzija
ima dvogrli WEBBER 32/32
keceva izduvna grana
i TNG
i to je sve fabricki...inace ide opasno...cale ima LOGANA 1.4 koji je bar 3 puta tromiji od cabria
OGIBLJENJE:
standardno
KAROSERIJA:
fabricki ojacana,ima SINE na podu...
OPREMA:
katapult sedista,antena,maglenke,zatamljena stakla,EL KROV,el podesavnje farova po visini,podesavnje osvetljenja table u kabini,svi dugmici svetle sto mi se svidja...i kvalitet izrade me je odusevio...s obzirom da sam imao juga 2005 na kome je sve bilo krto..
GUME:
Sava PERFECTA 165/65 R13
imao sam ATS classik 6J trinestke,ali sam ih prodao..
MUZIKA:
panasonic CD mp3,2X pionner kickbass-ovi,2X pionner visokotonci,2X soni dvosistemci,SUBWOOFER Blaupunkt 12" 600w,pojacalo keenwood 350W....
OPSTI UTISAK
rezadovoljan sam presao sam 20 000 do sada bez ikakvog problema,KROV dihtuje perfekto,cak i u najhladnijim danima mi je toplo,vozim se u dukserici,nigde ne prokisnjava,ojacana je karoserija,samim tiim mi je i malo stabilniji....e a sto se RIBA tice Je FULLLLL
auto je cak vozen i u sloveniju
PLANOVI:
MOTOR:
K&N filter,poliranje usisne grane,bregasta od Ritma 1.5
ENTERIJER:
polukadice iz SWIFTA,sportski volan,DVD
EXTERIJER:
zatamljena stakla,spustnje(KONI GASNI AMORTIZERI),felne verovatno neke iz ICE kolekcije....mozda i LSD
Evo slicica:
motor:

od pozadi

od napred

maglenke

CW v.s EFI

malo muzike

blaupunkt & keenwood

malo slicica iz inostranstva:

ambient

evo i slike sa ATS felnama koje sam prodao:

kupljen je u maju ove godine...tj prosle....kupljen je nov...
inace je stojao izlozen u zastavinom salonu ispod trga...
posto mi je ovaj auto bio zivotni san moju su resili da mi kupe autic za 18-ti...ustvari jedva sam ih nagovorio,ali ajde svoje sam isterao...a i onu su prezadovoljni...
e sad da ga malo opisem:
MOTOR:
1.3 karburatorska verzija
ima dvogrli WEBBER 32/32
keceva izduvna grana
i TNG
i to je sve fabricki...inace ide opasno...cale ima LOGANA 1.4 koji je bar 3 puta tromiji od cabria
OGIBLJENJE:
standardno
KAROSERIJA:
fabricki ojacana,ima SINE na podu...
OPREMA:
katapult sedista,antena,maglenke,zatamljena stakla,EL KROV,el podesavnje farova po visini,podesavnje osvetljenja table u kabini,svi dugmici svetle sto mi se svidja...i kvalitet izrade me je odusevio...s obzirom da sam imao juga 2005 na kome je sve bilo krto..
GUME:
Sava PERFECTA 165/65 R13
imao sam ATS classik 6J trinestke,ali sam ih prodao..
MUZIKA:
panasonic CD mp3,2X pionner kickbass-ovi,2X pionner visokotonci,2X soni dvosistemci,SUBWOOFER Blaupunkt 12" 600w,pojacalo keenwood 350W....
OPSTI UTISAK

auto je cak vozen i u sloveniju
PLANOVI:
MOTOR:
K&N filter,poliranje usisne grane,bregasta od Ritma 1.5
ENTERIJER:
polukadice iz SWIFTA,sportski volan,DVD
EXTERIJER:
zatamljena stakla,spustnje(KONI GASNI AMORTIZERI),felne verovatno neke iz ICE kolekcije....mozda i LSD
Evo slicica:
motor:

od pozadi

od napred

maglenke

CW v.s EFI

malo muzike

blaupunkt & keenwood

malo slicica iz inostranstva:

ambient

evo i slike sa ATS felnama koje sam prodao:

Comment