a za stakla imam lika...tj ortak...decko radi pa rastura... i to sve za flasu vinjaka
hehehe takvi su najbolji, imam i ja jednog ortaka stolara i zaljubljenika u kola i redovno svratim po pivo pre nego sto pristignem s nekim zahtevima! Samo se potrudi da se ta flasa vinjaka popije po zavrsetku radova, a ne pre... nemoj da bude ono kao daj malo da se zagrejemo, pa jos malo, pa odose folije i sve u k....
he he...da se usika....a lik jem oje godiste,tj ima 18 god,a ver radi za alkohol...usiba se i slusa juzni vetar....ali stvarno da lepi...kuse zalepi mislis da su neke skupe folije...stvarno lepi za medalju....
@spooky u zanje vreme sam ozbiljno poceo da razmisljam o superturizmu....
evo i neke slicice kako bi lezao:
i visina auta je planirana kao na slici!!!!
he he nije los ni ovaj gangsta fazon
zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO
maglenke su majka nocu kad ih upalim kad nema nikog ni ulicnog osvetljenja...sve vidim ko po dana maglenke i duga svatla su majka nocu...naravno kad nema nikog.....a stvarno bacaju do jaja....
P.S dobijene su u standardnoj opremi auta
Autic ti je extra. Oduvek sam hteo da ga imam ali nikako da mi se sloze kockice. Naravno ne znam kakav je za svakodnevnu voznju (niti bih ga za tako nesto koristio) ali za vikend vozikanje po lepom vremenu - extra.
Jedan od najefektnijih kabrioleta - mozda bas zato sto je domaci.
Jel mozes da mi kazes jel imas garazu ili ga drzis napolju - malo bi mi bio cim da drzim kabrio napolju kada znam kakvih sve idiota ima na ulicama - sta da ti pricam kada mi je neko na Megane-u iscupao ogledalo iz retrovizora i to bas pred praznike a servisi ne rade do 8!!! Nije problem u steti (uostalom osiguran je kasko) vec u tome sto moram skoro 10 dana da vozim bez desnog retrovizora (a tek kad ga nema vidis kaoliko sinavikao na njega).
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Autic ti je extra. Oduvek sam hteo da ga imam ali nikako da mi se sloze kockice. Naravno ne znam kakav je za svakodnevnu voznju (niti bih ga za tako nesto koristio) ali za vikend vozikanje po lepom vremenu - extra.
Jedan od najefektnijih kabrioleta - mozda bas zato sto je domaci.
Jel mozes da mi kazes jel imas garazu ili ga drzis napolju - malo bi mi bio cim da drzim kabrio napolju kada znam kakvih sve idiota ima na ulicama - sta da ti pricam kada mi je neko na Megane-u iscupao ogledalo iz retrovizora i to bas pred praznike a servisi ne rade do 8!!! Nije problem u steti (uostalom osiguran je kasko) vec u tome sto moram skoro 10 dana da vozim bez desnog retrovizora (a tek kad ga nema vidis kaoliko sinavikao na njega).
bas ao sto mihajlo kaze....cak i ne zakljucavam auto...ne moze niko da ga ukrade....
inace je super za svakodnevnu voznju...imam i Daciju Logan..koja je prilicno priajtnija za svakodnevnu upotrebu,ali jednostavno vise volim da vozim cabria.....idem u skolu sa njim svaki dan po guzvama....u svakom slucaju ima drugacija sedista od obicnog yuga (made in italy)skroz je drugi polozaj tela...i opsti utisak dok se vozi je totalno drugaciji....uopste nemam osecaj da vozim yuga vec neki jaci i masivniji auto....
ove zime je napolju pod velikom jelkom tako da ni sneg ne dolazi do njega,ali na prolece se gradi garaza...tako da ce biti ususkan i leti i zimi.....dobice svoj dom....
I ja da se malo ubacim u temu.Autic ti je bombonica.Joj kako bi mu legle one oz superturizmo,kao budali samar.Zelim ti sve najbolje u daljem sredjivanju autica.Pozz
Jel moze da se zna koja mu je bila cena?
Ja kada sam se svojevremeno raspitivao o njemu (pre godinu i po otprilike) u Zastavi sam dobio informaciju da se ne proizvodi odnosno da se proizvodi po narudzbini sa veoma neizvesnim rokom isporuke.
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Comment