uuuuuu sto mi se svidja, vidi ga koliki je... Bas je ekstra. Uh sto nemam para, sto?! Ista bih ti pitanja postavio kao i V-Tec, tako da odgovaraj brze!
kupio sam ga novog oko 100e neznam koliko je sad euro
prikljucen je na njegovu antenu koja se izvali,ali sam cu da ga nakacim na antenu od auta,mislim da ce bolje vatati,samo moram onaj cinc da promenim,posto je ulaz kao za TV
slika je ful fulova kad se stoji,a kad je auto u pokretu onda malo susti neki put i slika se pomera....
ima ulaz za DVD..
a hvata bar meni na Avali :
B92
Pink
RTS 1
RTS 2
SOS
ART
BN
Heppy
TV Avala
i jos neke ne znam koje.koji imaju exstra slika kad se stoji ili se vozio do 30kmh
a za guzvu je do 00,danas iskusijo....gledao simsonove na na gazeli
zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO
@laki: da ima 2 ulaza za video.....ja sam se odusevio bas je super stvar,jedino sto je jako opasno voziti i bacati pogled na tv jer sam se par puta zagledao a to moze da bude veoma opasno,a kad se ubaci DVD player necu ni paliti TV samo cu da pustam spotove
@shonsy: ima zglob ustvari 2 komada,tako da mozes svakakve vratolomije da pravis sa njim,znaci 1 000 000 kombinacija....mozes da ga postavis kako ti dusa pozeli
@V-tec: pa pazi kad stojis hvata sve zivo,bar meni na avali,a kad si u pokretu ocajno je tj tesko se gleda...zato DVD i bog da me vidi
zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO
aj ako te ne mrzi, mozda cu za vikend do Tresnje, pa da mi pokazes?! Mnogo mi se svidja, jedino sto nemam para trenutno i prvo bih saxu promenio gume i felne pa tek onda krenuo na ostale stavke. Bas se dobro uklopilo u enterijer i cenim da ti ceo auto sada izgleda skuplje... Em cabrio, em dvd unutra, ma idi!
Comment