stavljam nesto od 10cm...od prilike to je neka normala koju 90% njih stavlja u yugice...tako da mislim da ce skroz ok da mi se uklopi neka obtaljka sa belom pozadinom koja svetli u belo
zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO
Posto mi je net pukao...napravio sam novi profil...
ovako imam par novih stvari
-gume pirelli p700-z 165/55
-sva 4 tvrdo punjena BOBO SPORT amortizera
-spsuten jos auto
-slicovani zadnji amortizeri zbog nagiba
-xenoni 6000k (bixenon)
-obrtaljka
-vizir 35cm
-izbacen srenji lonac (privremeno)
-izbacen TV iz kola
-poruceni 13/53 delovi iz KG,tako da ce uskoro biti i kratkog prenosa
znam sad je vizir jos duzi,ono vise zezanje, u principu vidim sve sem semafora jer mi je kadica na patosu..ali sad kad krene sezona voznje bez krova stavicu neki manji
Au covece, odavno nisam bio na forumu i bas si me prijatno iznenadio! Mislim da si bas prave stvari odabrao, jel ti neki coravi pomagao? Zvuk je odlican, verujem da dobro i ide, a izgleda opako sad ovako patosiran.
Kazi mi kako si zadovoljan sa Bobo amortizerima? Meni je recimo jako jako mala razlika, a svima sa jugicima je nebo i zemlja, nije mi jasno na koju foru...
Au covece, odavno nisam bio na forumu i bas si me prijatno iznenadio! Mislim da si bas prave stvari odabrao, jel ti neki coravi pomagao? Zvuk je odlican, verujem da dobro i ide, a izgleda opako sad ovako patosiran.
Kazi mi kako si zadovoljan sa Bobo amortizerima? Meni je recimo jako jako mala razlika, a svima sa jugicima je nebo i zemlja, nije mi jasno na koju foru...
Zezanje, mislim da te vidjam na Vozdovcu ponekada....stvarno lepo izgleda. Ja sam hteo da uzmem nov,ali nisam znao da se ne proizvodi a prodavci su bili neljubazni totalno.
Comment