Ma "MOGU SAMO DA NAS MRZE,ONI ŠTO NAS NE VOOOLEEEEE!!!"
Ma bip...čketine jedne zavidne!Eto šta su!
Odem tako sa kolima na fax,parkiram ispred na onom parkingu i neki mudonja mi izokrene retrovizor!A nije mogao to uraditi neki auto jer sam se popeo na trotoar uz zid da ne smetam!
Pa kad nemas svoju, dobra je i tudja
Eto, moja setra je parkirala na parkingu (u vece matura), kad je dosla po auto, bio je skroz okrenut na suprotnu stranu Pijanim klincima bilo dosadno, pa se malo poigrali. Srecom, nije bila Alfa, vec Renault.
Ne, bio je okrenut u suprotnu stranu gde je parkirala. Znaci tamo gde je bio prednji deo auta, sad je zadnji. Nije mi jasno kako su to izveli, a vide si tragovi guma kako su ga okretali
Oćemo sada da krenemo kao ono u "Ranama","Šta ti meni jesam li ranjavan?!To kao neka prozivka šta?!Kao švaba je p.čka,a?!" čiji je ožiljak veći i te fore
Auto stoji u servisu od srede vece, i majstor ga ceslja. I izgleda da ga je procesljao. Svi moji problemi sa ler gasom, delimicno potrosnjom (koja je pala posle promene sonde ali ne idealno) kao i problemi sa jutarnjim stucanjem, poticu od softvera koji je nekako postao ubog. Posle ubacivanja kompa sa normalno podesenim softverom auto radi ko sat. I evo vozimo ga tri dana, i radi perfektno, a potrosnja je na poslednjem merenju 80% grad 20% otvoreno 11,5 litara, sa umerenim koriscenjem klime.
E sad samo jos da se softver podesi u mom kompui i bice odlicno.
Izgleda da je tebe mastor rešio da odere...Nadam se da grešim,ali sve ovo o čemu ti pričaš je ono što smo ti Igor i ja preporučili da uradiš,a to je da samo resetuješ rad ECU-a ili ti kompa kako ga ti zoveš.
Sada će verovatno hteti da ti proda taj što ti je trenutno u kolima...
Kako god da bude ti javi i nadam se da sada kada je makina kakva i treba da bude,ćeš odustati od prodaje i nastaviti sa uživanjem u njoj
Ljudi ah pa jebote ahh ja ko da zivim u zoni sumraka. hah pa ovo da mi je neko pricao ah
Znaci auto stoji u ser visu od prosle srede vece. I covek drnda auto i drnda i gleda. I kaze mi sve ono sto sam gore napisao za softver. I ja mu kazem a sta da radim ako je taj softver, (posto mi je reko da to kod nas niko ne zna da radi), a on mi stalno govori nema frke nema frke bice sve ok. ahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I danas odem po kola sa posla sav znojav i usran (ne ne radim u komunalnom) ah (ne mogu od muke da prestanem da se smejem) i covek mi kaze vratio sam tvoj komp ahah I SVE JE ISTO (HAHAHAH SAD SE SETIH NADREALISTA I I I? I ISTO ME BOLELEO AHAHAHHAHAHA). ja reko sta isto ahha on pa ne valja ahah isto ko i u proslu sredu ahha.Znaci dosao sam da preuzmem auto u istom stanju kao sto sam ga i ostavio!!!!!! sta vise da pisem. ispade da je ovo ne znam ni ja kakav problem
u ponedeljak sam zakazao u AMAGU h covek mi kaze da rade taj reporgram softvera i da se to stvarno desava sa 156 softverom da posle neke kilometraze pobenavi i da daje pogresne podatke bla blalbalalblaalbab ehhehehe
Inace nista do sad nisam placao tako da nije ni to u pitanju.
Comment