Eto crko moj protokomer posle 4 meseca, dobro je i trajao za 4500...opet mi kenja auto na hladno, damjane gde si kupio bosch protokomer za 100 eur i koja ti pise sifra na kucistu?
e hvala puno, cekam nedelju da vlada iz boleca dobije neku 156 1.6 pa da probam taj protokomer mada prvo ne znam da li pase sa 1.6 na 1.8 drugo ne znam koliko je pametno uzimati polovan zlotokomer ???
^Mislim da nije bas pametno, jer neces sa sigurnoscu znati da li taj polovni zlotokomer meri kao nov.
Da bi lepo video u kakvom je stanju protokomer treba ti oprema. Onda ga povezes na nju i tacno mozes da vidis da li savrseno meri ili pomalo gresi ili skroz ne valja...
tacno.. uvek se postavlja pitanje da li je taj (polovan) protokomer ispravan... prezali pare i svrati do coveka...
inace protokomeri za 1.6 i 1.8 su sigurno isti!
Ma uzeo sam dizne druge ne verujem da je do protokomera, zvao sam prodavnicu gde sam ga kupio i pitao imaju li nesto sto duze traje a oni kazu da su to italijanski protokomeri i da ih uzima mnogo servisa i da se niko nije zalio, a i krenulo da kenja bas kad sam ga jedno vreme vozio na benzin ceo dan, probam sutra dizne pa da vidim, mada su ove sa 2.0ts selespeed...valjda ce da pashu
Izvinjavam se na kašnjenju sa odgovorom,ovi majmuni iz SBB nikako da mi aktiviraju nalog!!!
Moj je kupljen u AP SPORT-u,cena 8900din.Ako hoćeš polovan(za neko privremeno rešenje) možeš moj stari BOSCH da probaš dao bih ti skoro džabe,a mislim da bi on mogao i da se očisti.A 5 puta je bolji od onih novih no name što su probani!
Evo ti i broja 0 280 218 019 i made in germany 816 =]
Da se pohvalim da sam ostao bez prednje tablice sad dal mi je neko skinuo(pošto su samo 2šrafa ostala,ni one plastike nije bilo)ili mi je otpalo dok sam malo brže vozio,u šta sumnjam
U glavnom epilog priče je izdavanje nove saobraćajne i tablica i cena sitnica 3000din!!! E šta ti je država!
Uzeo sam i GALEB navigaciju,16850din i sve je super sem što nema neke parametre vožnje tipa max postignuta brzina,i prosečna evo slika mada sam je stavio već u garaži
Menjao sam i sijalice osvetljenja od točkića klime.Koja je to zajeb...Majstor mi je to menjao bukvalno 2i po sata,morao je da budži nove na plastiku od tih starih kojih kod nas naravno nema nigde da se kupe !Uzeo mi je samo 1600din+sijalice150 jer sam mu stalni mušterija(menjao mi je pre toga i sve sijalice na instumen tabli,i brdo još stvari).
Prvo me je zezao skroz levi,ali kada skineš i vretiš onaj prsten on proradi...i tako bilo jedno mesec dana pa crče skroz a zatim i ostala dva!
Ali sada sve sija kao vašar!
Poništio sam OPET i prokletu Air bag lampicu...moraće da se radi premošćavanje.
A od 29.-og sam pešak 15 DANA!Moji vode Alfu da vidi Grčku a ja ostajem da patim,i čekam njen povratak
Jel to palo malo prolecnog sredjivanja Alfe, neka i treba, cuo sam i ja odnosno citao da je zamena sijalica prava zaj...ancija ima postupak na onom Alfa sajtu, mora dosta da se rastavlja....i navigacija je lepo legla, svaka cast
Pa vidi, izvacio sam sve to komplet i rastavio i nalemio neke od 2w i sad svetle duplo jace, bas se lepo vidi, tj menjao sam dve spoljne a srednju nisam pa se ona sad jadna ni ne vidi u odnosu na ove dve a mrzi me da vadim opet da i nju zamenim lol
ma stigle mi dizne i sutra cui da ih stavim posto nesto kontam da se brzo zapuse. Mada stigle su mi od 2.0ts, valjda ce da pashu
ako bude isto, kupicu onaj protokomer pa nek ide zivot
Svaka ti čast!Ja sam stavio iste one što idu i u ostale instrumente(osvetljenje sata,goriva...)ne znam koja je jačina ali sijaju baš dobro.Ma samo je važno da sija kako treba!
Aj onda želim ti sreću da su ipak dizne,da ne moraš da se opet jeb sa protokomerom!
Ej care kako sljaka navigacija,jel si zadovoljan? jel su velika odstupanja?
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment