156 2.0TS powered by Strauli motorsport

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • igorkrnic
    CBC Senator XXL
    • 02.12.2007
    • 572
    • Kikinda

Originally posted by Damjan156
    A sto se tice ovog gusenja koje si naveo NE ZNAM ja tih problema nemam ali vidis imam sada nekih drugih,a bas sam planirao da kad se vratim u maju sa puta kupim jos i sajtne i Remus pa da zavrsim sa sredjivanjem.Mozda jos samo i xenon.
    Ma ja mislim da su mi dizne otisle polako, presao sam vec 40000 na plin, nikako nisam uspeo da se organizujem da cistim dizne kod rasica iako sam to hteo da radim na onom servisu ali nisu uradili.

Inace xenoni su zakon, mislim da je bolje to da uzmes pre sajtni, video si ja mislim ti moj auto jednom kod rasica, KI table, tvoj je bio na ugradnji plina ili pak na stelovanju, ne secam se, mislim da si bas gledao u farove, lepo izgleda a jos lepse se iznutra vidi, moja preporuka

A ovog starkelju lepo sacekaj i trazi mu 100 eur minimum u suprotnom...upotrebi mastu

Comment

• Bogi147
      CBC Član
      • 22.02.2008
      • 13
      • Beograd

Extra ti je mashina, sve je sa ukusom sredjeno. Sto se tice ove saobracajne nesrece (sto bi rekao drug Chabor (Bata Stojkovic) iz nacionalne klase), ja bi tog izvuko iz mecke i gazio dok ne pljune 100 evrica minimum. Tako ja parkiram auto, lepo i propisno i jos sto ti kazes maximalno ga sklonim da ne smetam, bas zbog takvih, kad ono imam sta da vidim neko mi ulubio krilo. Nije auto, posto je odozgo udareno, znaci namerno je neko rukom ili necim drugim zviznuo. Pa najveci san mi je da uhvatim nekog, ko se bavi tim stvarima, da se je pozabavim malo sa njim. Posebna prica su oni sto ne paze kad otvaraju vrata na parkingu

Comment

• gane 33
        CBC Veteran
        • 14.10.2007
        • 103
        • Zemun

Kakav skot, ja bih odlepio.

Mislim da ces lako videti koji ti je to uradio a potrudi sa da mu naplatis.

Desilo mi se nesto slicno (doduse na Yugu i sa vecom stetom)
        dok sam ziveo u Mirijevu,
        Ali je covek (komsija) bio malo posteniji pa mi ostavio ceduljicu na brisacu.
        Platio je sve i to auto oterao sa njim u sarvis i sve (bukvalno sve) prihvatio, uz malu prepirku, kao mogli smo to da uradimo kod vise majstora jeftinije.

Comment

• Damjan156
          CBC Senator XXL
          • 07.01.2008
          • 568
          • Beograd

Evo sad se vratih iz grada,parkiram lepo i krenem u potragu po parkingu...onog sto me udario i zapalio NEMA!!! Mecka od komsije stoji pored ja pogledam-NIJE! Znaci ostala je raspala 123-ojka koje nema.

A video sam i Saaba 9-5 ispred zgrade al ne na tom parkingu,sa razbijenom guzicom bas na levom cosku kojim je mogao da me zvekne,al taj se nikad ne parkira gde i ja!!! Videcu sutra sve bolje...

Igore

Bice da su ti dizne onda,al najbolje ti je da pitas Ivana.
          Znaci bio si ti,pa ja sam i pretpostavio,al rekoh, sta znam necu ispadnem ****** Ja sam bio tada na ugradnji.
          Video sam i xenone i Alfu i sve mi se jako svidelo i tada i pre dok sam gledao tvoje predstavljanje,pa i kako si uklopio GPS
          Pocicu tvojim stopama i sto se tice zamene gumica balans stangle,a zamenicu i stabilizatore kad se vec zezam oko toga.
          A sta cu sledece da joj stavljam dal xenon il izduv il sajtne jos cu razmisliti
          za pocetak,da lociram idiota po mogucstvu navatam licno!a u ponedeljak idem na sredjivanje limarije

Bogi147
          Hvala za komplimente a sto se tice tih NAMERNIKA,SANJAMO ISTE SNOVE.sta da ti kazem koliko ih MRZIM i ISCEKUJEM kada sam pre neki dan oko 2ujutro,krenem da vozim devojku kuci,kad snimim neke likove tu na parkingu i snimaju nesto...istog sam trena uzeo BEJZBOLKU!!!i onako opusteno sa osmehom prosao kraj njih,seo u kola i dok sam cekao da se auto zagreje oni se razisli...a da ne pricam iskustva doduse sa bivsim kolima Lanciom na koju mi je komsija alkos100%*(Cale ga je istukao pre toga) sipao kociono ulje po krovu!!! pa mi se lak krenuo da ljusti postepeno preko celog krova!!!naravno onda je palo farbanje celog auta...i tog ISTOG DANA!!!Ja gledam sa terase i vidim idiota kako me cukne u branik!!!Odmah sam sleteo dole i snjim sam se dogovorio da plati.Pa izduvavali mi gume!!!Prvo samo dve,a nakon par nedelja sve 4!!!EJJJJJJJJJ
          A cuveni otvaraci vrata kada zamahnu kao da iz sahta izlaze mater im...klosarsku!!! i to su me,al sam bar uspeo da skinem poliranjem

Majke mi mile ja mislim da cu da odrobijam jednog od ovakvih ljudi,nadam se da cete mi dolaziti u posetu

Gane
          Odlepio sam vise veruj mi...
          Strauli motorsport
          Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• Bogi147
            CBC Član
            • 22.02.2008
            • 13
            • Beograd

Meni se desila najgora moguca stvar. Stavio nove felne i gume,posle par noci neko mi je ladno odvrnuo po tri srafa skoro do kraja na prednjim tockovima, a onaj cetvrti nije mogao posto je kljuc. I ostavio tako odvrnute prednje tockove, da ne sreca bude veca, ja sam menjao i diskove. Krenem ja do grada, kad cujem nesto lupa, ja reko mozda diskovi nisu legli, al opet kako toliko da lupaju. Probam da kocim, smanji se buka i ok koci. Stanem kod vulkanizera, kad imam sta da vidim, rukama smo dotezali srafove koliko su obili oodvijeni.Najbolje resenje je kamera, moj ortak je instalirao na banderu, krade struju sa bandere, a ima mali odasiljac koji mu salje signal.Pa kad ih snimis, obrnes par ortaka iz kraja, ako treba, pa ga gepekujete, pa na neku livadicu i onda uzivancija.............

Comment

• Player
              CBC Senator XXL
              • 13.04.2006
              • 458
              • Novi Sad
              • Alfa Romeo GTV V6 TB

Ja sam to sve reshio jednostavno, full kasko i gotovo.
              Mnogo se manje nerviram od onda...
              Objects in the mirror appear
              TO BE LOSING !!!

Comment

• igorkrnic
                CBC Senator XXL
                • 02.12.2007
                • 572
                • Kikinda

Originally posted by Damjan156
                Pocicu tvojim stopama i sto se tice zamene gumica balans stangle,a zamenicu i stabilizatore kad se vec zezam oko toga.
                A sta cu sledece da joj stavljam dal xenon il izduv il sajtne jos cu razmisliti
                E kad si spomeuno gumice, uf brate...do pre toga sam eto 1.5 god vozio auto sa lupkanjem napred i kad sam zamenuo gumice balans stangle ne prepoznajem auto jbt, nema ama bas vise nikakav zvuk evo sad ce mesec dana, milna

@Player, koliko kosta taj kasko ?

Comment

• Player
                  CBC Senator XXL
                  • 13.04.2006
                  • 458
                  • Novi Sad
                  • Alfa Romeo GTV V6 TB

Mnogo zavisi od osiguravajuce kuce i kako se dogovorish sa agentom.
                  Mene na rate izadje oko 28000 godishnje, znachi oko 2300 mesechno. Sa tim da je auto procenjen na 620000 din.
                  Ali to je full znachi i protiv kradje, u sushtini Alfe se ne kradu pa mozhe i bez toga... to je nekih 4000din manje.

Dok su mi u winneru trazhili 60000 din godishnje i procena auta je 315000 din
                  TO BE LOSING !!!

Comment

• Bogi147
                    CBC Član
                    • 22.02.2008
                    • 13
                    • Beograd

@ igrokrnic Ja sam kod Deshe stavio neke teflonske gumice na b.stangli, razlika je osetna.

Comment

• gane 33
                      CBC Veteran
                      • 14.10.2007
                      • 103
                      • Zemun

Meni je kasko 100% sto znaci da celu stetu isplacuje osiguravajuca kuca,
                      700e godisnje, oko 4700din mesecno.
                      Vazi za celu Evropu.
                      Dosta je, ali mirna glava.

Koliko sam ja razumeo postoji vise vrsta kaska, 50%,60%,70%,.....

Damjane, verujem ipak je ovo auto koji se voli.

Sta si uradio?

Comment

• dekideki
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1914
                        • Beograd

@Bogi147: isplatili se srafovi sa spec. kljucem...
                        .

Comment

• Bogi147
                          CBC Član
                          • 22.02.2008
                          • 13
                          • Beograd

Definitivno se isplatili, bez njih nista.

Comment

• Player
                            CBC Senator XXL
                            • 13.04.2006
                            • 458
                            • Novi Sad
                            • Alfa Romeo GTV V6 TB

@gane 33

I meni je 100%, plus protiv kradje, otudjenja, utaje (mada ne znam shta to znachi ), elementarnih nepogoda,
                            rupa na putu, obesti itd...

Zvao sam razna osiguravajuca drushtva za taj ceo paket i cena je bila od 25k do 80k dinara godishnje... kako kod koga

Damjane moja preporuka ti je da osigurash auto pogotovo ako ti stoji ispred zgrade, veruj mi brzo se isplati.
                            TO BE LOSING !!!

Comment

• Damjan156
                              CBC Senator XXL
                              • 07.01.2008
                              • 568
                              • Beograd

Kretena sto me udario i dalje NEMA!Moracu i peske da obidjem po kraju,pa mozda naletim...Poslednja 3meseca je bio tu u okolini zgrade a sad ga nema nigde majku mu...
                              Danas sam isao do limara...K!!!Ne radi!!!Tako da idem sutra,veravotno cu samo branik sada da sredim jer mi trebaju kola,u sredu putujem u HR a kada se vratim onda idem na detaljno sredjivanje

Bogi147

Auuu... Sreca pa si ti znao da ima i takvih ludaka! a ja imam isto te srafove na kljuc i nisam ih stavio kad sam menjao tockove,prvo zaboravio,pa onda rekoh ma sta ce mi... DILEJA,ima danas da ih stavim!
                              Sto se tice kamere,ima da stavim pa makar onu sto samo izgleda tako,za ovu sto snima mi je velika zezancija,treba da nadjem nekoga ko bi mi to uradio...Izgleda da je vreme da se razmislja o kasku...Videcu jos...

Igorkrnic

Znaci od tada izgledas ovako dok vozis
                              Nadam se da cu i ja tako odahnuti,mada meni i skripucka guma neka onako skriiip skriiip kao matori razdrndan dusek,to mi se cuje preko vecih neravnina i lezecih pa nadam se da je to.Jer kada mi je jednom podmazao nista se nije culo dva meseca,a poslednji put kad je podmazao nije se nista ublazilo.Mozda je i ona kugla na gornjoj viljusci...ne znam

E da,vidim putujes u MKi da ne ides mozda na Ohrid???Bio sam proslo leto i odusevio se...idem i ovo sigurno

Player
                              Hvala na savetu,sada kada znam koliko to okvirno kosta uzecu i to u obzir

Dekideki
                              U pitanju je KUPE 123-ojka tamna metalik,pa ako je snimis u kraju budi kolegijalan pa javi...i pogledaj mu zadnji deo ako stignes
                              Strauli motorsport
                              Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• Viper
                                CBC Senator XXL
                                • 25.11.2004
                                • 700
                                • Kać

I onda mu napravite sacekusu sa povecom grupom alfi pa malo turiranje mashina pa onda propustite njega kroz sake malo i ....... ma iskombinujte nesto.
                                I DONT NEED SEX
                                goverment fucks me every day!

Comment

Working...
                                X