Konacno sam nasao onu pravu!!!Alfa je kupljena u Strauli motorsportu u Svici,tako da nista na njoj nije dodavano.U zemlji je od 2004-te.Ima 155KS+ugradjen K&N filter,felne MAK 17-ice,na skoro novim Barum gumama 215/45ZR,spojler.Trenutno je na KG table do juna,a bila je tamo i na skupu alfista 2005.Presla je 103000,dobio sam i njenu knjizicu,racune i te gluposti,ali najbolje je sve to proveriti kod majstora(sto je i ucinjeno).Menjani su svi kajisi,zamenjen prokleti varijator faze(cula se ko dizel u leru),svi diskovi,donja viljuska i sve sto treba,tako da je donji postroj kao nov.Planiram sad jos da menjam svecice jer im je vreme,ocistim filter(cekam da mi stigne tekucina zaK&N)promenim ulje za koju hiljadu(Selenia Racing)samo na to je vozena,i nemam vise ulaganja (sem benzina koji me ubi).Stavio sam i Osram Cool Blue sijalice (komad 1200din)al nisam odusevljen,morace se kupuje H.I.D.ko zna,zna.Alfa ide KO BLESAVA,bas kao sto Alfe i treba da idu!Gledao sam 166icu 2001.god 2.4JTD ful oprema,probao.al nije to bilo to.Cale je hteo Lancu Libru 1.9JTD(i nju sam probao),ali na kraju se ipak prelomilo na Alfinu lepotu.Imam inace i Lanciu Themu 2.0 8V 120 konja,to mi je prva ljubav jer me je ona naucila voziti (imam 21.godinu),a i zaljubila u ova dva exoticna (za Srbiju) brenda.Pozdrav svim ljubiteljima nase voljene marke,pa se vidimo kada dodje na red i okupljanje u BGu.
Comment