A brate ja sam napravio kilometre i kilometre po BG i nikad nista, nikad u BG-u nijedno ostecenje na autu nisam zadobio ali zato me 'oce ovde kod kuce...desava se..
Odradio sam branik ono šta je majstor bio sjebao i naravno nije uradio najbolje
Ubacio sam novi far
Opet sam namestio sijalicu od klime i opet mi je izgubila kontakt...
Daću 1300 din za tu jednu što me ebe i a u *****...
Kupio sam 6L Selenie Racing koja je sada opet 1400+din,filter ulja i ostale gluposti za servis al nikako da odem do majstora.Moram ove nedelje.
Otišao sam da uradim folije na B stubu ali je ovaj imao gužvu pa nije mogao da mi odradi...Traži mi 20EUR za to jer kaže moraju ove fabričke da se skinu...To ću da odložim za sada...
Prao sam kola danas bukvalno 2 sata i dok sam završio pao mrak,pa nisam mogao da slikam...
Ali zato će biti uskoro profi slika =]
Evo slikao sam DVD zato
Evo šta ispadne kada ja pokušam da napravim dobru sliku noću
Šta sam hteo da kažem...ima u gradu jedna srebrna 156-ica na prvi pogled ista kao moja,al nije!
Ima 17-ce isto neke što idu ka spolja,zmijice na krilima,zatamnjena stakla ...ima i spojler ali neki divča i ste takve dodatke na zadnjem braniku i sajtnama
Što je najprepoznatljivije nema znak pozadi!i nema prednje kvake!i nema crvena klješta...
Tako da ako vidite da ne mislite da sam ja =]
Moj majstor me bio napao da sam ga isekao u Krnjači,a ja taj dan nisamtuda ni prolazio...i par dana kasnije je teo vidim i ja
Kada god sam pri kešu njih nema,a kada naletim na njih,pare odu...
Pozajmim ja ćaletu (pre6 meseci)300eur,kaže vraćam sutra...i evo i dalje ih čekam...kaže "kad upišeš sine godinu"
Sada sam opet nagurao nešto keša,pa ću da vidim na šta će odu...
Dug je moj spisak želja...
alfa
Majstor ISA se zove radnja,u Novoj 212,ovaj što mi je radio se zove Dejan.
Otišao sam po preporuci al nije idiot uradio sve kako valja.
Nešto je stvarno perfektno,a na glupavom prednjem braniku je imao neke
ekcese. Debil!
Majstor ISA se zove radnja,u Novoj 212,ovaj što mi je radio se zove Dejan.
Otišao sam po preporuci al nije idiot uradio sve kako valja.
Nešto je stvarno perfektno,a na glupavom prednjem braniku je imao neke
ekcese. Debil!
Gde sa Čukaričke padine ode u 212 novu popovu baru iza lika sistema jel sam potrefio slepa je ulica u kojoj je dotični majstor.
Comment