Mercedes 190D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Na 190kama sve ///AMG 17" felne lepo stoje:

Evo blizeg objasnjenja koje su koje:

///AMG Styling 1

vrlo slicne njima, ali nemaju zaobljene krake su
    ///AMG Styling 3

Mozda najpoznatije, nosi ih W202 C36, takodje nosi ih w210 E55 (samo 18")
    ///AMG Styling 2

Dupli kraci petokrake, kao sa W203 C32 strucno se zovu
    ///AMG Styling 4

Naravno u ///AMG paleti ima jos modela, ali ovi su najcesce naknadno stavljani na 190ke

Comment

• kova
      CBC Član
      • 11.01.2008
      • 39
      • Hrvatska,Zagreb

Originally posted by shaq
      Originally posted by kova
      svaka čast EVO II...al opet...nekak je pre pre...ko batmobil je....jbg...
      Slazem se, bas ja kao batmobil

Evo jedna EVO1 replika. Za neupucene - sve EVO1 su fabricki farbane u metalik crnoj (199 Blauschwarz). Ovo na slici je neko napravio repliku na osnovu obicnog 2.5-16. Spojler kit se moze naci u kopiji za 2200 EUR ali su najveci problem zadnji blatobrani za uraditi jer se moraju proseci ne samo spoljni lim nego i unutrasnji i podici dosta uvis nije lako za uraditi, a nije ni nemoguce.

ma imam tih slika od replika pun kufer...a neke znaju biti tako odvratne da ti se želudac digne...

a šta se tiće EVO I 16" felgi....baš zato ih i ja volim...samo će znalci znati da su to od EVO I...

znam da je SLK dolazio sa felgama kao EVO II....velim...njabolje dimenzije za 190-ku su 17X7 ili 17X7,5j sa ET35...

Comment

to i ja isto kazem, 8 godina sam vozio 7,5J et35 i bio prezadovoljan, ne znam koji me vrag naterao da probam 8.5J

Comment

• kova
          CBC Član
          • 11.01.2008
          • 39
          • Hrvatska,Zagreb

ma stari znam ja za sve felge..samo kažem da su mi EVO II felge i ove kaj sam postavio fkt uži izbor....eventualno dolaze u obzir monoblockice...samo sam te pitao jer vidim da se dosta znaš s ljudima van zemlje pa da vidim kakvo je stanje...jer se može kaj nabaviti iz susjednih nam zemalja...

al svaka čast na trudu...

Comment

Cuj znam ja da ti znas, znaju jos par njih. Ali zbog svih ostalih stavljam slike, naravno, u edukativne svrhe

Pa treba videti po Srbiji, da nije zaostalo. Pitaj na private message (PM) dr.benz -a on bi ti isto mogao pomoci posto zna dosta ljudi u Beogradu, ako zna da je neko skinuo te 16" npr sa SL R129 i da hoce da proda.

U Novom Sadu i okolini sam se raspitivao nema niko, pa sam nabavio zimske one sto sad imam na autu, takodje Gullideckel 16", samo noviji dizajn sa w210 restajlinga. Inace sve sto je retko i skupo za MB dolazi samo iz jedne zemlje

DEUTSCHLAND

PS kova, nemoj stavljati cele slike u post jer ces ljudima koji imaju sporiji internet zagusiti protok i nece se moci prikljuciti diskusiji. Molim te stavljaj thumbnails kao ja. U izuzetnim slucajevima mozes staviti celu sliku. Imas uputstvo gore na forumu. Bilo bi dobro ako ti se da, da to ispravis u prethodnim porukama. Ima lepih slika, steta da ih svi ne vide.

Evo jedna ko tvoja sa 17" Styling 1

Comment

• dr.benz
              CBC Član
              • 06.01.2008
              • 73
              • beograd

Vidim da ste poceli o felnama, a to je moja omiljena tema
              Posto vam se dopadaju felne sa EVO1-R129(kao i meni) onda ce vam se i ovaj auto dopasti>>

To je moj 2.5-16 sa 8x16 i 205/50-16 gumama,priznacete da izgleda dobro! A mozda vas malo i obradujem,imam trenutno 7 takvih felni(skoro 2 kompleta ), i cekam jos jednu,pa ce verovatno jedan komplet uskoro biti na prodaju-mozda! Imam i slicnu variijantu, Lorinser 7.5x16 et35>>

E sad,meni dobro izgledaju i 16ice sa polumesecima,naravno 8x16 (sa r129 ili w124 E500), pogotovo sa nekom nizom gomom, npr 205/45-16

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

mi smo imali ove poslednje na w140 ... felna kojoj ne mozes nista koliko je jaka ..

Comment

Originally posted by dr.benz
                  Vidim da ste poceli o felnama, a to je moja omiljena tema
                  Posto vam se dopadaju felne sa EVO1-R129(kao i meni) onda ce vam se i ovaj auto dopasti
                  To je moj 2.5-16 sa 8x16 i 205/50-16 gumama,priznacete da izgleda dobro!

Ekstra izgleda auto, i prelepo mu stoje felne. Izbacene su taman koliko treba - savrseno strava

Za nase uslove mislim da je dobitna kombinacija za 'sportsku' 190ku 205/50-16 ja isto trenutno takve vozim

Inace jos nemam ni jednu sliku 2.5-16 sa ovim felnama, a da je almadinrot boja. Jel on to ima i neke folije na staklima?

A mozda vas malo i obradujem,imam trenutno 7 takvih felni(skoro 2 kompleta ), i cekam jos jednu,pa ce verovatno jedan komplet uskoro biti na prodaju-mozda! Imam i slicnu variijantu, Lorinser 7.5x16 et35>>
                  Evo ti Kova, nasao si felne u komsiluku

Comment

• dr.benz
                    CBC Član
                    • 06.01.2008
                    • 73
                    • beograd

Ovo je do sad bilo letnji izgled auta, trenutno su na njemu gore pomenute Lorinser felne sa zimskim gumama istih dimenzija, a mozda mu na prolece namestim za promenu ove 16ice sa polumesecima,ako do tad ne smislim nesto novo
                    Ima folije skroz u krug(bez soferke naravno).
                    Nikako da stignem,ali postavicu uskoro slike, ima tu svasta...

Comment

• kova
                      CBC Član
                      • 11.01.2008
                      • 39
                      • Hrvatska,Zagreb

sorry ma slikama...ma to je tak na mojem forumu...pa sam sve copy/paste...jbg...

vidi vidi felgi...fkt...sad mi se sve više sviđaju AMG styling 1 i 3...

a kaj veliš na ove...? meni su pre****ne..i sad ih imam priliku kupiti...

al velim....ove od EVO II.....

najbolje felge....sad više ni sam ne znam....nisam tolko brijo na 16" jer mi je to nekak isto ko 15"...a hoću da kad idem na more da ljudi sline...
                      a i mojoj maloj se više sviđa 17"...pitam se zašto...

još si moram nabaviti avantgard masku...pa DTM style spojler....vidim da ga ti imaš...di si ga nabavio....kolko para? ja sam prije to vidio na netu da ima za kojih 100-njak ojra...al sad više nema te stranice..

Comment

• kova
                        CBC Član
                        • 11.01.2008
                        • 39
                        • Hrvatska,Zagreb

,priznacete da izgleda dobro! A mozda vas malo i obradujem,imam trenutno 7 takvih felni(skoro 2 kompleta ), i cekam jos jednu,pa ce verovatno jedan komplet uskoro biti na prodaju-mozda! Imam i slicnu variijantu, Lorinser 7.5x16 et35>>
                        lijepe felge...malo su korodirale na rubovima... ...nego..fali ti jedan šaraf na felgi...

Comment

Originally posted by kova
                          sorry ma slikama...ma to je tak na mojem forumu...pa sam sve copy/paste...jbg...

vidi vidi felgi...fkt...sad mi se sve više sviđaju AMG styling 1 i 3...

a kaj veliš na ove...? meni su pre****ne..i sad ih imam priliku kupiti...

još si moram nabaviti avantgard masku...pa DTM style spojler....vidim da ga ti imaš...di si ga nabavio....kolko para? ja sam prije to vidio na netu da ima za kojih 100-njak ojra...al sad više nema te stranice..
                          ove sa efektom ventilatora sluze da pojacaju hladjenje kocnica. Tebi ce radi njih samo krajnja brzina biti manja i do 10 km/h veruj mi. Kod SLR su to namerno zrtvovali toliko KS da bi imali dobro ohladjene kocnice

Veruj mi sto se tice Styling1 sve vise se lozim na njih. No kao i ti svaki mesec dana ide novi plan

Izvini sto ti moram reci taj zadnji spojler na tvojoj 190d vidim da ga namerno nisi slikao, ne stoji mu. Sto se tice DTM blende imao sam 1 viska ali je prodata to samo se moze naci u nemackoj, ili ovde nekom ako je zaostalo...

Comment

• vaskemica
                            CBC Veteran
                            • 22.01.2008
                            • 108
                            • Srbija,Kragujevac

Kova baby Benz fanatik.Nemoram komentarisati auto jer sam već par puta to radio.Pozdrav.Sad znam koga pitati za felne.

Sad moram ići ali ću tvoj topic pročitati ceo jer uvek ima nešto dobro na njemu.
                            Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora

Comment

• vaskemica
                              CBC Veteran
                              • 22.01.2008
                              • 108
                              • Srbija,Kragujevac

Možda nije pravo mesto za pitanje ali ipak,šta mislite jel mi je bolje uzeti 16'' ili 17'' felne sa solidnim polovnim gumama ili kupiti nove gume za već postojeće 15''?
                              Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora

Comment

• VladaR
                                CBC Veteran
                                • 28.01.2008
                                • 134
                                • Grocka

Pozdrav za Kovu!
                                Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.

Comment

Working...
                                X