Ovo je Moj kadilak :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Acika
    CBC Član
    • 28.12.2007
    • 53
    • Kragujevac

Ovo je Moj kadilak :)

Evo malo slikica , pa kad se bude nesto radilo okacicemo da se vide izmene
    Inace kadija je 87.godiste 1.3 E CC , neki su vec videli slike u kadjinom topicu,ali sam morao da otvorim topic da ne spamujem coveku njegov
    http://img119.imageshack.us/my.php?imag ... 161qb3.jpg

U planu je malo izmena felnica, spojlera prednjeg ,zadnjeg , gepeka,mozda zatamnjivanje stakala , zamena migavaca(prednjih)belim.....Ali otom potop, zasad je ovakav kakvog ga vidite
    Ma, ne verujem dok ne vidim
  • P.S.Steva
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2007
    • 955
    • Beograd

Super druze.Kao sto rekoh,kadet ti je super.Ako oces da vidis kako je moj kadet izgledao pre i posle stavljanja belih migavaca,poseti moju temu,malo prelistaj ne znam tacno na kojoj je strani

Tu mozes videti sve prepravke koje smo Comi i ja radili,pa ti se mozda nesto i svidi
    Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• Acika
      CBC Član
      • 28.12.2007
      • 53
      • Kragujevac

Hmmm, zanimljivo, lepo ste ga vi odradili od kad ste ga kupili
      sta mislite o stavljanju branika od GSI(i ako znate kolika je cena) ili da ofarbam ovaj u belo (prednji i zadnji)

Comment

• P.S.Steva
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2007
        • 955
        • Beograd

Moja preporuka ti je da kupis gsi branik.Ipak je on lepsi i kvalitetni od ovog mog.Jbg jeste malo skuplji ali se isplati.Moj sam platio 45e(bez mrezice-neofarban),ali je od poliestera(nije plastican)Zadnji smo sami prepravljali,"peglali" onu lajsnu da bude ravna i prefarbali gaAli opet je moj savet da ako mozes kupi gsi i zadnji...
        Vidim da imas crne stubove,jer si ga takvog kupio ili si sam radio?To je extra fora,ja sam na mom morao posebno da lepim crnu foliju
        Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• Acika
          CBC Član
          • 28.12.2007
          • 53
          • Kragujevac

Oket , potrudicu se ja da kupim oba onda.
          Folija na stubicima je bila-takvog sam kupio, ali na par mesta je vec pocela da se ljusti na ivicama tako da cu kasnije i nju da promenim, nije mi sad prioritet ali ce morati, dosta je lepse sa crnim stubicima.

Comment

• Acika
            CBC Član
            • 28.12.2007
            • 53
            • Kragujevac

Nego , ja videh da moja makina nema balans polugu, cini mi se da sam negde procitao nesto o tome da neki imaju neki ne,ali nisam mogao da nadjem topic pa ajd da vas pitam ovde....
            Ja bih da kupim i da stavim jer mi se cini da je malko nestabilan kad je klizav kolovoz, ali me interesuje misljenje vas koji imate vise iskustva sa tim.
            Cak sam i procitao cini mi se da ima raznih vrsta balans stangli pa ako moze neke preporuke......

Comment

• zux
              CBC Senator XXL
              • 10.05.2005
              • 773
              • Beograd-Filmski grad

odlicno ocuvan kadet
              limarijski izgleda sasvim dobro a i ovaj enterijer iz novijeg modela je legao vise nego dobro
              samo napred Acika

Comment

• Acika
                CBC Član
                • 28.12.2007
                • 53
                • Kragujevac

Hvala, nego sta mislite da stavim bele retrovizore, posto komsija ima bele pa da zamenim sa njim.Dal nece da bude ruzno ako stavim?? koliki je posao zamena tj. kako se skidaju, dal mi je lakse da ofarbam moje

Comment

• alexa05
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2006
                  • 1769
                  • Smederevo
                  • Opel Vectra B 2.0DI 16v

suza bez balans stangle

Taj pojam nema apsolutno nikakve veze sa klizavim kolovozom vec sa ulaskom i izlaskom vozila iz krivine, naginjanjem i sl.
                  EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Acika
                    CBC Član
                    • 28.12.2007
                    • 53
                    • Kragujevac

J..em li ga, onda znaci ipak treba da je ima.Nego Alexa, hoces mi reci sta si uradio sa tvojim kadetom tj.jel si stavio B.stanglu i koju si debljinu stavio??

Edit:
                    Evo sad sam bio kod majstora koji godinama radi amortizere. glave upravljaca, spone, ramena,kugle ili koske j..bem li ga kako bese ........
                    Pitam ga kolko love da mi sredi glavu upravljaca, kaze 50 EU i dajem ti garanciju kao da je nova. E ujtru u 8:00h makina ide kod majstora, nemogu vise da podnesem ono kuckanje
                    btw. sta mislite jel mnogo love to ?? ja mislim da nije

Comment

• alexa05
                      CBC Senator XXL
                      • 23.07.2006
                      • 1769
                      • Smederevo

Nisam jos nista uradio. Polovna je oko 15-ak eura ali veruj mi ne pitah koje debljine. Znam par ljudi koji su je montirali i kazu da vredi ali im je auto malo tvrdji bio posle toga-ako to uopste ima neke veze.

Meni se lupkanje po ovim katastrofalnim putevima desavalo zbog losih amortizera, proveri i njih. Pozdrav!

Comment

• Acika
                        CBC Član
                        • 28.12.2007
                        • 53
                        • Kragujevac

Razgovarao sam danas i sa likom koji drzi autodelove(rastura aute) uvezi balans stangle i on mi kaze da je cena 10EU, ali me pita zasto hocu da stavim i ja mu kazem zbog stabilnosti malo jbga. On vozi isto kadeta 1.3E i nema b.stanglu i ne namerava da stavlja. jer kako on kaze, b.stangla je stavljana samo u jace motore 1.6 , 1.8 a u ove male nema potrebe stavljati.
                        Eto napisah istoriju ali ......
                        Pozz

Comment

• Acika
                          CBC Član
                          • 28.12.2007
                          • 53
                          • Kragujevac

E sad kad nisam poludeo nikad necu..........
                          Odem da mi covek uradi glavu upravljaca i kazem mu da proveri ceo prednji trap da vidi dali mozda ima jos nesto da je neispravno, (pored toga sto su obe spone otisle u q...c)
                          Uze covek pajser , leva strana kugla i silen blok(ljudi koliko to ima lufta ccc) , desna starana malo bolja od leve .
                          Ja pomislih sta sad da menjam levu , pa za mesec - dva desnu, a moram da radim miler sada i opet kad budem radio desnu stranu, ja resim da uradim sve .Sad sam dosao da uzmem jos malo para (nisam poneo-nisam se nadao )
                          Majku mu staru, pa pre mesec dana sam isao kod majstora da vidi dali je sve u redu i reko da je sve ok , nigde lufta a pogledaj sad ovo.
                          da nisam bio tu mislio bih da me izvacario za lovu, ali svo vreme sam bio pored njega da bih video sta je pravo stanje.
                          E sad cene (htedoh da riknem jbt.) ali kad se mora....
                          Glava upravljaca 50EU
                          Spona 12.5EU kom. =25
                          Kugla 22.5EU kom. =50
                          Silen blokovi 300din.komad (sa ugradnjom 1 strana 10EU =20
                          Miler 10EU
                          I umalo me srcka nije strefila.E pa necu vise nigde da idem pa nek lupka i skripka kolko hoce, i ja lupkam i skripkam pa me niko ne tera na popravku
                          p.s.kako lazem i sebe i druge cccc

Comment

• driverGSI
                            CBC Senator
                            • 31.07.2007
                            • 252
                            • NISHCITY

znam kako ti je prijatelju i ja sam imao slicmo samo nesto skuplje iskustvo[oko 40000din]i jos nije kraj

Comment

• alexa05
                              CBC Senator XXL
                              • 23.07.2006
                              • 1769
                              • Smederevo

Kontaktiraj M-a i vidi sa njim koliko ce te izaci ti delovi. Moze da ti posalje Cityem.

Comment

Working...
                              X