Ovo je Moj kadilak :)
Collapse
X
-
E jutros kad nisam crko nikad necu............
Izlazim iz dvorista ( krenuo na posao ) i kad pridjem autu
Majmun mi udario retrovizor, iscupao ga debilcina i pukla plastika
Malo kasnije sam probao i uspeo sam da ga vratim na mesto
ali moram sad da premazem poliester kitom pa da ga ofarbam opet , valjda ce biti dobro
E kako mi je krivo uuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhMa, ne verujem dok ne vidim
Comment
-
-
Burazeru ,meni se to isto desilo u Novom Sadu na parkingu.
Bio tamo da preselim sestru i ustanem ja ujutru da malo očistim auto od snega (to je bilo u decembru) ,kad imam šta da vidim ,odvaljen retrovizor i izgrebana vozačeva vrata.
Sva sreća što se na Kadettu retrovizor vraća tako lako.
Šta da ti kažem ,zato se i plašim da sređujem auto ,jel se uvek nađe neka ****** da me očeše ,ma j...m im ja sve po spisku!!!OPEL Kadett Beauty 1.4i + LPG-BRC AT 90E
Comment
-
-
to je zalost koliko ima lopova i ljudi koji ne vode racuna o tudjim stvarima.....i ja se jedno jutro budi i odlazim do auta( calibre ) kad ima sta da vidim neko polomio staklo izvadio muziku,a sto je najbolje od svega ukrao prednju tablicu i papire od auta!!!!!i ojadio me je za ceo zivot!!!morao sam auto da prodam po duplo manjoj ceni!!!
RRT
Comment
-
-
E sad vec pocinjem da mislim da je sve necija namera....................
Pre 3 meseca mi neki manijak ( na istom mestu na ulici ispred moje kuce gde je sada otkinut retrovizor ) udario levu -zadnju stranu blatobran i vrata.
Evo sad na istom mestu se ponavlja zajebancija, e hebacu mu mamicu ako ga uvatim, jaooooj pa nahebacu mu se ...... ma slomicu ga kao napolitanku , mamicu mu olosku j3b3m
Uostalom sad mogu da uterujem auto u dvoriste, malopre probao i ne zakacinje nista , sad mogu da prodjem, a pre 2 meseca nije moglo-zakacinjao mi donji (srednji)nosac motora, a sad je verovatno slegao beton malo od kishe pa......
Uh i dalje sam napet ,ma samo kad bih znao ko je ovo uradio.....Ma, ne verujem dok ne vidim
Comment
-
-
Xexe , pa da , tako ispade , a zamisli da sam ja bio ispred njega umesto sto sam bio 3 metra iza
Nedaj boze , pa crko bih, ionako sam poludeo pre par meseci kad mi ga udario neko , jos da je sad opet, e ............................
Onda bih se uzajmio par "stotina" evrica i sigurno stavio kamere u auto pa ........Ma, ne verujem dok ne vidim
Comment
-
-
Comment