Ma ništa nebi mijenjao sa svime sam više nego zadovoljan. Nisam baš neki divlji vozač i tih 150 konja (bez mene) mi je sasvim dovoljno. Možda bi neki ipak bili više zadovoljniji sa 2.4 JTD i 200 konja, jer ovaj je malo "trom" u nižim brzinama, a pravu snagu otkriješ tek kad dodješ na 120 pa ga nagaziš...a on ide ide ide....
alfa romeo 159 JTDm
Collapse
X
-
Ma ide supersamo u odnosu na 156-cu 1.9 JTD sa 115 konja ipak je malo tromiji u startu što je naravno posljedica težine, skoro 1600 kila a i mojih sto...
But I'll try to carry off a little darkness on my back Till things're brighter I'm the man in black
Comment
-
-
Video sam na skijanju u Italiji jednu metalik crnu sa crvenim koznim sedistima. Da imam toliko love, stvarno ne bih imao dilemu....
Svaka cast, Alfa je mrak...Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Uglavnom svako tko drži do svoje Alfe ide na servis kod ovlaštenog servisera "Bertol". Znaš da će servis biti napravljen kako treba, da će sve biti zamjenjeno sa originalnim dijelovima te da neće biti nikakvih muljanja kakvim su skloni većina servisa, ovlaštenih ili neovlaštenih. Vlasnik je ujedno i veliki alfista, aktivan je i na Hrvatskom forumu alfa kluba, ima svoju "rubriku" gdje odgovara na svakodnevna pitanja svih alfista koji imaju probleme sa svojim alfama. Mislim da dosta ljudi kod njega i čipa aute, i svi su mahom zadovoljni.(po reakcijama na forumu) http://www.bertol-automobili.hr/tunning.phpBut I'll try to carry off a little darkness on my back Till things're brighter I'm the man in black
Comment
-
Comment