alfa romeo 159 JTDm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chapra
    CBC Član
    • 24.01.2008
    • 12
    • zagreb,hrvatska

Ma ništa nebi mijenjao sa svime sam više nego zadovoljan. Nisam baš neki divlji vozač i tih 150 konja (bez mene) mi je sasvim dovoljno. Možda bi neki ipak bili više zadovoljniji sa 2.4 JTD i 200 konja, jer ovaj je malo "trom" u nižim brzinama, a pravu snagu otkriješ tek kad dodješ na 120 pa ga nagaziš...a on ide ide ide....
    But I'll try to carry off a little darkness on my back Till things're brighter I'm the man in black

Comment

• Driver_GT
      CBC Senator XXL
      • 04.07.2007
      • 368
      • Beograd

Ma kakvi slab, 150ks je sasvim dovoljno i sa sportskije nastrojene vozace. Uvek povuce i ima snage. Dobro, jes da je 159 malo tezi auto, ali opet..siguran sam da ide lepo sa tim motorom.
      Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• chapra
        CBC Član
        • 24.01.2008
        • 12
        • zagreb,hrvatska

Ma ide super samo u odnosu na 156-cu 1.9 JTD sa 115 konja ipak je malo tromiji u startu što je naravno posljedica težine, skoro 1600 kila a i mojih sto...
        But I'll try to carry off a little darkness on my back Till things're brighter I'm the man in black

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Video sam na skijanju u Italiji jednu metalik crnu sa crvenim koznim sedistima. Da imam toliko love, stvarno ne bih imao dilemu....

Svaka cast, Alfa je mrak...
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Coha_V6 turbo
            CBC Senator
            • 04.06.2007
            • 217
            • Zemun

@Chapra, majstore, kaži ti nama ko tamo kod vas dobro radi pojačavanje snage ( ili remap;chip;tunning;optimizaciju) ? Ima li neka "kuća ili radionica" poznata ili priznata? Neka iskustva s njima ili linkovi pa da proguglamo malo? Ajd seti se i napiši
            Hvala

Comment

• chapra
              CBC Član
              • 24.01.2008
              • 12
              • zagreb,hrvatska

Uglavnom svako tko drži do svoje Alfe ide na servis kod ovlaštenog servisera "Bertol". Znaš da će servis biti napravljen kako treba, da će sve biti zamjenjeno sa originalnim dijelovima te da neće biti nikakvih muljanja kakvim su skloni većina servisa, ovlaštenih ili neovlaštenih. Vlasnik je ujedno i veliki alfista, aktivan je i na Hrvatskom forumu alfa kluba, ima svoju "rubriku" gdje odgovara na svakodnevna pitanja svih alfista koji imaju probleme sa svojim alfama. Mislim da dosta ljudi kod njega i čipa aute, i svi su mahom zadovoljni.(po reakcijama na forumu) http://www.bertol-automobili.hr/tunning.php

Comment

• Stilo Abarth
                CBC Veteran
                • 24.04.2007
                • 134
                • NS

Jel to onaj SEB sa crofiat?

Comment

• chapra
                  CBC Član
                  • 24.01.2008
                  • 12
                  • zagreb,hrvatska

Baš on!

Comment

• Mad-Max
                    CBC Član
                    • 10.11.2007
                    • 50
                    • Beograd

Prelepa Alfa... i ZLA!!!
                    oversteer = scared passenger = o yeah
                    understeer = scared driver = o shit

Comment

• E_K_V
                      CBC Senator
                      • 09.05.2005
                      • 220
                      • Podgorica

Ma 159 je prelijepa, ja sam vec odlucio koje je moje sledece auto...
                      FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....

Comment

Working...
                      X