C c c, lepo neki ljudi kazu...NEKOME JEDNOSTAVNO NEMA LEKA!!!
To je taj prekaljeni hondas, koji nece da kaze uz koji je auto proveo najlepse vreme!!!!!!!!
A dacho ti znas sta mislim o tvom autu, samo me zivo interesuje kako li ce se ponasati ti distanceri sto ces ih staviti (55 mm) [/quote:bf9p71l7]
U infinitiju od 330ks, a koliko se sećam i ti si bio samnom!!!
I mene nemoras da provozas,dosta smo se mi zajedno vozili, eto ja pijem nes i coca-colu, pa da castis lepo!!!
---------------------------------------------------------------------------
a ti ludaku ako stavis stvarno od 55mm distancere odvalices trap!!!!kad ces vise poceti da me slusas!!???
Pa dobro mogao si bar nas da provozas sto smo sedeli sa tobom za stolom sipali bi mi
Sto ne rece ranije za vatru da ponesemo raznnjice, pljeskavice, cevape. . .
Svaka cast za izbor auta, mnogo dobro izgleda.Ja sam zamalo kupio onog belog(vrteo se po oglasima pre pola god) al sam odustao jer je za njega tesko pronaci delove, a i trebao se komplet sredjivati.
Mada se ni sad nisam usrecio, za delove
Bruka ti je VEHICLE!!!
Jedan shirocco me sinoc pratio,na medaku,video (mislim) xenone,ja reko Laki pa mu upalio sva 4 i vidim ne prestize...Isao ja do okretnice,pravim polukruzno,reko za mnom ce pa da se malo al nista nastavi coek pravo,vidi opel i misli se,odrace me,necu
Ha, pa to sam ja bio... Nemam xenone,ali imam nesto drugo isto jako, nego brate ja te pratio, a imam 95 ks...a ti tu cuvenu bertone od milion konja ...nisam imao corbe, inace kidao bih se malo sa tobom, ja tu blizu zivim, zato sam usporio...ali sledeci put stani da se pozdravis slobodno...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
A sto se tice potrosnje ni tvoj ne trosi kao upaljac koliko sam uspeo da procitam na forumu... iskreno ne znam, pa necu mnogo da pametujem u tom delu...
Poz, i vidimo se...
Ma moj trosi od 7 do 20, zavisi kako ga vozim... Inace vozim i fabiju 1.2htp...da onu bulju od 3 cilindra i 65ks...i ona brate trosi od 4 na 70km/h do 15l na 175km/h...hocu da ti kazem da svaki auto trosi kada ga stisnes...sto je i logicno, samo neki trosi 20l, a neki 22l...sto i nije neka razlika...
Samo recite dan kada se skupljate i gde [mislim na vagen klub] da vam posaljem scirocca mk2 gti... Da vidite sta je ocuvanost... i kako auto treba da izgleda... Samo da ga nateram da skine kretenske felne...
Btw, celjusti i dobose ofarbaj u crno ne glumi ciganiju, felne ove ne idu na auto tog vremena, patosnice izvadi i baci, a ostatak nisam ni gledao jer me ove sitnice iznerviraju i odmah imam odredjenu sliku o istom....
Comment