Alo strucnjak sad kao imas diplomu pa si lud jednom nisam dosao i ti pravis galamu prema tome don't kakis mnogo, nego Dacho vido sam ti sinoc auto i mnogo je marcan s preda ali posto ti imas "night vision" onda te boli uvo
Boki, da izgleda mrko, vala izgleda, ali jos kada mu cucne obrvica...tek ce onda biti... :kadr ...bas tako... ...u svakom slucaju drago mi je da ti se svidja...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
E al sad aslu na starnu, nisam siguran da ti i obrve trebaju. Jer ipak mislm da je ovo prava stvar samo malo da razbistris farove i to je to s preda, po meni nista ne dirati
Evo malo sam svrljao na internetu i naleteo sam na ovu sliku...pa rekoh da ti pokazem...mislio sam na ovakvu obrvicu...mislim da nije nista preterano...mala...jedva da se vidi...a lepo cuci...
Sve u svemu...videcemo...
Prvo matori gde ces naci tu obrvicu? drugo nije losa varijanta ali koliko vidim razlikuju vam se i maske. I isto tako sumnjam da ce ti ovde neko napraviti odgovarajucu........jedino sto mogu da ti kazem srecno!
Jeste to je stariji...ali za detaljne informacije...pitacemo Bokija...znam samo da ima turbo diesel ispod haube...a koji ne znam...to ce nam Boki reci...
Ajde uslikaj tog scirocca i pokazi mi...bas me zanima...
3.0T po mojoj proceni, dizlo naravno. automatik menjac. A druga stvar je sto je bila uzbrdica i kisa i siroko je mnogooo slajfovao... mada i u idealnim uslovima mislim da bi mu se land rover odlepio....
Comment