Naravno, zasto bi soferka stigla do 7 kada su rekli...kada moze malo da zakasni... Rekli su mi sada da ce stici do 13...nadam se, kada dodje 13, da mi opet nece reci...e znas decko soferka ce ti doci sledece godine...strpi se malo...a ja hocu da izgorim bez auta...treba mi kisobran sada da bih ga vozio...strasno...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
On je brzi, tu nema sta...Sa burazerom nemam nikakav snimak... imam snimke sa drugima...kada ja derem i kada mene deru...
Cim ugrabim malo vremena postavljam sve snimke...
Pa i nije bas svemocan "burazerov VTI" tako da Dacho ne daj se..
A mogu ti reci da i nije los sad sa ovom maskicom, mada i soferka mu stoji extra , salim se naravno. Najbitnije je da on moze da stigne do Novog Sada i nazad tako da sve ostalo je i manje bitno.
Nego mogao bi lagano da ga kockas i da dodjes u subotu malo i uzivo da ga vidimo!
Matori nadam se da do subote pada registracija...i naravno eto mene opet medju vama u subotu...
E da...smilovao sam se i izbacio one odvratne patosnice...pocele su zesce da me nerviraju...
Ma pasce i burazov VTI od moje ruke...samo polako...ja se ne zurim nigde...
Evo jos neke sveze slike od makine...
Znaci Vocko cudo si , hebali te farovi, zapeo si za farove, pitaj nesto ozbiljno, kome su jos vazni farovi, covek vozi i bez soferke a ti ga pitas za farove
Comment