Scirocco 1.8 GT2 92'

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • diesel
    CBC Član
    • 03.01.2006
    • 79
    • Negotin

Druze odlican ti je autic!Lepo si ga skockao svaka cast!

Comment

• BGILLEGAL
      CBC Senator XXL
      • 22.05.2006
      • 653
      • Beograd

Kada se subotom skupljate na banjici Dosao bih i ja da ga vidim jer brate, nema ovako fino sredjenih shiroka...

A jel postoji neko logicno objasnjenje sto bi ovo dobilo saletovog VTI-a?
      Sva ta zelja i sve ostalo je kul, ali realno gledano nema sanse....
      Jedino ako legne neki vr6

Comment

• Boki GTI
        CBC Senator XXL
        • 16.08.2007
        • 505
        • Beograd - Vozdovac

Samo bih te Ilegalac u jednome ispravio, to ce jedino da ostvari ako spusti GTI motor, jer sa VR-om koliko god ga on voleo tesko ce to izvesti.

Ali Dacho nemoj ovo uzimati zdravo za gotovo, jer ako to radis uzmi corrada i radi jer nije scciroco za tu pricu ili ti u prevodu nemas kinte za tu pricu

U ostalom ti si gori nego ja " citaj da si bukva " pa nek je sa srecom sta god da radis.

Comment

• Scirocco
          CBC Senator XXL
          • 28.01.2008
          • 345
          • Beograd

Hvala svima na pohvalama...sta da kazem scirocco i corado su i dva omiljena auta (naravno corrado vise )...ako ne padne corrado VR6...onda pada drugi motor u scirocca KR (1.8...16v...139ks) ili ABF (2.0...16v...150ks)...a ako budem stavio neki od ta dva motora onda burazerov vti je tu...veruj mi...ipak scirooco ima 950kg... ...

Inace Ilegalac nije meni san sada da dobijem burazera...ja samo volim tako da se prepucavam sa njim

Skupljamo se na banjici svake subote od 17h ili 18h...u zavisnosti od toga kako se dogovore...nekada ranije nekada kasnije...ali uglavnom u to vreme smo tamo...
          Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...

Comment

• V-Tec
            CBC Senator XXL
            • 30.06.2006
            • 1615
            • Beograd
            • '89 Civic d16a6

Originally posted by Scirocco
            (2.0...16v...150ks)...a ako budem stavio neki od ta dva motora onda burazerov vti je tu...veruj mi...ipak scirooco ima 950kg...
            I sa ovim 2.0 16v jedva da ces ga stici.
            Oko 950kg ima i VTi...
            shuto-expressway.com

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

Ma Scirocco, razbicemo ga i ja i ti... moramo... mnoogo su se izbezobrazili! Oticicemo do Bokija da pozajmimo motor, samo ako nas cuje bice zahebano , pa na megdan burazeru! A za mene cemo se vec snaci...uzecu aparat za gasenje pozara on podseca na N2O! Pa kad krenemo ti mu prskaj po soferci i garantujem da cu ga dobiti!

Comment

• Boki GTI
                CBC Senator XXL
                • 16.08.2007
                • 505
                • Beograd - Vozdovac

Nemam pojma o cemu vi pricate, VTI, v-tec ili kako god, auto nije NE DOSTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trujemo bez veze covekovu temu, i V-tec, ne da ce da ga stigne sa ABF motorom nego ce da ga **** kako oce. Nadam se da ce i Sale da se oglasi da i sam kaze ako nije pristrasan naravno

V-tec ako se razumes u honde, ne mora da znaci da se razumes i u vagene, pravilo br.1 jer si dao mnogo ozbiljnu konstataciju koja nikako nije ispravna!

Sve u svemu ovo sam morao da kazem i sto se mene tice necu se vise ubacivati u temi VTI. Pozdrav

Comment

• Scirocco
                  CBC Senator XXL
                  • 28.01.2008
                  • 345
                  • Beograd

Originally posted by V-Tec
                  Originally posted by Scirocco
                  (2.0...16v...150ks)...a ako budem stavio neki od ta dva motora onda burazerov vti je tu...veruj mi...ipak scirooco ima 950kg...
                  I sa ovim 2.0 16v jedva da ces ga stici.
                  Oko 950kg ima i VTi...
                  Brate izvini ali moram da ti kazem da lupas gluposti...burazerova honda je teska skoro 1150-1200kg...tako da to je skoro 200-250 kg-a vise od scirocca...
                  Okacicu snimak gde je u crti sa ABF-om ili ti gofom 3...doduse neki pricaju da je tada bio u crti sa njim zbog vlaznog kolovoza...ali naravno po meni je i to lupanje gluposti...Honda proklizava pri saltanju na mokrom, a golf ne proklizava...daj molim te...Jasno se vidi na snimku da mu honda ne moze nista...cak sta vise burazerova honda ima 10 konja vise...ali ajde...toliko o hondi...

Sta je tu je...snimicemo jednom po danu i po suvom pa cemo da vidimo...

A samo cekam da mi drugar stavi KR u scirocca pa da stanu na crtu...da snimimo i da zacepimo usta svima...
                  Isto imam i drugara sa golf 3 VR6 stock i sa njom ce da stane na crtu i to cu da snimim...pa da vidimo sa kime je u crti a sa kim nije...
                  Ja kazem da su svi do 100km/h otprilike tu...ali posle... hondice...

Comment

• V-Tec
                    CBC Senator XXL
                    • 30.06.2006
                    • 1615
                    • Beograd
                    • '89 Civic d16a6

Lupets neke stvari, al nema veze...
                    U ostalom, sto ti kazes, videcemo sta ce se dogoditi...
                    shuto-expressway.com

Comment

• sale vti
                      CBC Senator XXL
                      • 05.12.2007
                      • 316
                      • bgd-zemun
                      • ctr

Eo ovako boki je u pravu sto se tice toga da nije honda nedostizna, burazer koji vozi siroka u pravu je sto se tice kilaze i bar po mojoj saobracajnoj je teska 1150kg, tako da se i gti spusti u siroka koji ima 900kg sa sve vozacem, honda moze samo da mu se mashe!!!
                      Kada dodje lepse vreme napravicemo snimak bokijevog i mog auta (a mozda i necemo) i eto razbijena misterija, ali ljudi koji se nikad nisu vozili u gti i vti masini ne mogu da daju komentare o tome ko je brzi sto i NIJE toliko vazno jer jedno su fabricke karakteristike i specifikacije a drugo kad stanes na crtu pa krenes da se potezes a ono te za**** malo menjac malo kvacilo...pa te neko dobije za duzinu haube ili ga dobijes za duzinu haube i onda je taj auto brzi!!!gluposti!!!potrebna su MU.. ko u vola i lepe krivine pa da se vidi ko je brzi i bolji...to i boki i dacha znaju, tako da manite sve te gluposti i i uzivajte u svojim kolima sto vise mozete na fin i normalan nacin, a kad dodju krivine tu stisnite!!!I jos nesto,SNAGA BEZ KONTROLE JE K....!!!
                      ziveli!!!!
                      Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• mance
                        CBC Veteran
                        • 24.07.2006
                        • 185
                        • Beograd

To sto kazes!
                        Nego Scirocco cime si tamnio farove?

Comment

• Scirocco
                          CBC Senator XXL
                          • 28.01.2008
                          • 345
                          • Beograd

Brate isto onim sprejom sto se tamne stopovi i migavci...samo sam ih mnogo zatamnio...uradicu ih ponovo...jeste da ovako dobro izgleda...ali ipak trebam malo i da vidim kada vozim nocu...

Comment

• Kanarinac
                            CBC Senator XXL
                            • 08.10.2004
                            • 2870
                            • BG,Weedikovac

Ma munesh xenone i boli te uvo

I love my

Comment

• Scirocco
                              CBC Senator XXL
                              • 28.01.2008
                              • 345
                              • Beograd

Naravno da cu mu staviti... ima vremena...

Comment

• Boki GTI
                                CBC Senator XXL
                                • 16.08.2007
                                • 505
                                • Beograd - Vozdovac

@Sale svaka cast, mislim da si dao ozbiljan i pre svega na mestu odgovor. Tako da mislim da smo iz offovali dovoljno i da se sad posvetimo Dachinom sccirocu.

Comment

Working...
                                X