Ma to je sa jedne intervencije driver, jedva je ostala ziva. Da joj ne dadoh vestacko-"usta na usta" ne znam kako bih je povratio.
OPEL Kadett E GSI 16vT
Collapse
X
-
Radovi za sad stoje,a i ja sam nesto teze bolestan tako da sad i ne obracam paznju na sve to
Sledece slike bice po nekom lepom danu kada ce sve bitu upakovano,a do tad odmaramo
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Radovi idu kao sto sam i ocekivao,fale pare
Ma yebo sam mu kevu,vec pocinjem da se nerviram ili cu zapeti i skupiti 3 soma za mesec-dva sto sam GSI-u obecao ili cu ga prodati,trece mu nema jer necu da vozim "polovican" auto ili sve pod konac ili nista
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Gde se skupljaju majku im njihovu!? Daj reci idem odmahOriginally posted by M@rioSkupi pare pa zavrsi sa radovima.Steta sad da stanes!!!
Ma jok,ona mi je prva rekla da cu nayebati ako resim da dignem ruke od gsi-a tako da devojka nije problemOriginally posted by alexa 05Ne sme da napise, i njegova riba ima internet!
Ma od krupnih stvari ostalo "samo" farbanje,auspuh i registracija ovo ostalo je bukvalno sve zamenjeno,kocnice,trapovi,vesanje.....ma sve,sve,sve ali ljudi zivci se istanjili,a pomalo i novcanik
Ravno mesec i neki dan se radi auto,poslednjih 10-ak nista jer se ceka na kintu ,a ne mogu sve pare da spiskam jer cu za nekoliko dana Boze zdravlja i srece postati ujak i sad jbga....ne mogu bas toliko da se "snadjem"
Pa hocu seqent da ugradim,jednog dana treba i one felne platiti....
Ma necu da paranoisem,poceo sam da plivam i dok ne dodjem do druge obale necu se smiriti ili ce me oluja potopiti ili cu se izboriti sa talasima!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-

Comment