Pa nije toliko strasno,iskreno Kanijeva recenica protiv malera me je sad malo opustila ali ja sam i dalje u fazonu da se to refundira ne zato sto mi to toliko smeta(mada nije bas da mi ne smeta ali...) vec zato sto je bio krajnje ne korektan prema obracunu i zato sto me pravi majmunom iako mnogo toga znam ali nemam vremena da se sa svacime bakcem iako bi mi to najvise odgovaralo prvenstveno zbog zivaca i vremena i zbog para naravno :x
Evo kako se sve odigralo:
Zovem sve redom prodavnice,auspuh servise....posto zelim fabricki kompletan izduv i jedino na jedvite jade nadjem kod njih,kaze on cena 18.500din nasta se ja slogiram jer sam ocekivao makar 30.000-40.000 i sav hepi sto sam ustedeo odem i ostavim avans kako bi izduv stigao u narednih 10-15 dana.Dam mu kaparu 1.500 cisto da zna da cu doci medjutim on meni kaze da nema toga vise u fabrici pa posle 5min.zove me i kaze ima ali cena je 25.000,ja stao razmisljam se pa reko nema druge aj neka bude 25.Zove me posle 10min. e ovo-ono... 20.000 pa stanem i razmisljam se da li me on to yebe ili je ozbiljan,aj reko opet dobro nema veze koliko ce to da kosta kad moram to uraditi. Prekljuce odem sa autom na montazu i ustanovimo da mi fali jedan nosac auspuha i da moram zameniti 4 gume koje nose izduv.Ja onako od lale mu kazem menja brate sve sta treba,naplati realno ali hocu kvalitet jer mi je jeftinije da platim gumu 200din nego sutra da negde odvalim auspuh od 250eur i tako ti on i uradi,poce da skida stari auspuh(metar cevi je samo bilo) i uzme da ga sece pored auta
ja pridjem i zgorzim se.Opomenem ga naj ljudskije da to nije pametno i da ce ostetiti farbu medjutim on onako "smekerskim" pogledom se okrece i kao znas ti koliko sam ja ovo puta do sad uradio i nikad se nista nije desilo jos je tebi auto na dizalici
medjutim varnice picile u plafon i sa istog pravo meni na krov,vrata i na jednom mestu na krilu
Nemavsi vremena da se okrenem i pogledam kako to sve izgleda sedam u kola i palim u garazu da pozurim sa sklapanjem auta i kad je doslo na red pranje ja uletim u pred infarktno stanje,zvuci glupo ali ja se yebeno mnogo vezem za ta kola i stavarno mislim da bi ladno ubio i lezao za neku glupost kada bi video nekoga da je uradio jer za svaki auto ne smalo dam 95% mog zivota,srca i duse,kad je pocelo da me steze u grudima mislio sam da sam gotov
,jedva sinoc zaspah u 5-6 ujutru i probudio se u 7 cekajuci da slepac pocne da se javlja na telefon,ja sam od 7 zvao iako znam da radi od 9 i kad sam ga konacno dobio ne znam kako ali sam bio skroz ladan kao spricer i onda kad je krenulo da mi se kuva po stomaku zbog njegovih odgovora nisam ja,mozda si negde drugde,to je ne moguce,tebi je BOJA NE KVALITETNA
:x
tu mi je pao mrak na oci i onda sam krenuo redom od babine babe pa njene keve sve do praunukove cerke i njene snaje bukvalno nisam birao reci i on se tu zgranuo i verujem prilicno najeo straha posto nije verovao da je neko toliki bolid za autom i da mu preti zivotom zbog 8-9 tackica crne boje
. Kad sam se onako od srca istreso lik je tihim i ibezumljenim glasom reko da dodjem i da vidi sta je i kako osteceno pa kao da se nesto dogovorimo medjutim posto ja nisam imao vremena ni danas,a necu ni sutra onda cu verovatno u ponedeljak otici i porazgovarati sa njim u 3 oka,evo opet mi pritisak skoci dok sam hteo da podelim GSi-ove dogodovstine samnom i auspuh servisom "Milin"-om kojeg vam NIKAKO NE PREPORUCUJEM,ako sam se ja syebo ne morate i vi
Jaooooooo Boze kakvim ljudima ti sve dajes da zive pa to je stvarno ne pravedno
ja mojoj musteriji i klijentima nikad nisam palamudio,dam savet i predlozim nesto, a ako se taj neko ne slozi sa mojim stavom ja postupim po sistemu vezi konja gde ti gazda kaze i cuti i radi,a ne ove palamudare on mene objasnjava nesto sto itekako dobro znam
Ako ga ne ubijem onda neka taj dan slavi kao svoj drugi rodjendan,ja sam puko.....
Evo kako se sve odigralo:
Zovem sve redom prodavnice,auspuh servise....posto zelim fabricki kompletan izduv i jedino na jedvite jade nadjem kod njih,kaze on cena 18.500din nasta se ja slogiram jer sam ocekivao makar 30.000-40.000 i sav hepi sto sam ustedeo odem i ostavim avans kako bi izduv stigao u narednih 10-15 dana.Dam mu kaparu 1.500 cisto da zna da cu doci medjutim on meni kaze da nema toga vise u fabrici pa posle 5min.zove me i kaze ima ali cena je 25.000,ja stao razmisljam se pa reko nema druge aj neka bude 25.Zove me posle 10min. e ovo-ono... 20.000 pa stanem i razmisljam se da li me on to yebe ili je ozbiljan,aj reko opet dobro nema veze koliko ce to da kosta kad moram to uraditi. Prekljuce odem sa autom na montazu i ustanovimo da mi fali jedan nosac auspuha i da moram zameniti 4 gume koje nose izduv.Ja onako od lale mu kazem menja brate sve sta treba,naplati realno ali hocu kvalitet jer mi je jeftinije da platim gumu 200din nego sutra da negde odvalim auspuh od 250eur i tako ti on i uradi,poce da skida stari auspuh(metar cevi je samo bilo) i uzme da ga sece pored auta

Jaooooooo Boze kakvim ljudima ti sve dajes da zive pa to je stvarno ne pravedno

Ako ga ne ubijem onda neka taj dan slavi kao svoj drugi rodjendan,ja sam puko.....

Comment