Ajde ga slikaj pa da vidim.
OPEL Kadett E GSI 16vT
Collapse
X
-
2.0 i sa tim tockicima naravno da ide ko nevreme pa cak i da je krs.
Kada nabaci neke sire gume malo ce da uspori.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
-
Trebao bih da nabacim nesto tipa 165/65/R14 e tek ce onda da kida
Jbote ladno u njegovoj knjizici pise 185/65/R14 tako da eventualno mozda stavim 15 sa nekim promerom 50 i to je to,a sto se tice sirine plafon 195
Bio danas auto u Calibri,probao gazda servisa i reko jes da ima da se ulaze ali sto ima turu kevu mu je.bem(to me hrabri)
Ovi u servisu su jos rekli da neke stvari sto sam ja hteo nema potrebe da se menjaju jos ispade da sam se preracunao nekih 300-400eur.vise ali uradicu ja to sve,polako i sigurno pa kad izadje na ulicu da bude ovo-ono
Auto je kupljen,ovih dana idem za NP da ga odjavim i prevedem zatim kod limara i onda mehanika lagano da se upakuje kako Bog zapoveda ,posle svega mu sleduje farbanje pa onda BRMMMMMMMMMMMMMMMM,BM,BM,BM,BM,BM
@Danijel
Matori nije ono branik za auto,ukoliko svog kadeta smatras za kola onda saljem ali ako ga gledas kao auto nije za tebeZnas ono,postoji mnogo kola ali samo je Mercedes auto!!!
@All
Kad razbucam ceo auto videcu sta mi treba,a sta ne tako da ce biti objavljena kolektivna podela delovaVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by Laki 55Trebao bih da nabacim nesto tipa 165/65/R14 e tek ce onda da kida
Jbote ladno u njegovoj knjizici pise 185/65/R14 tako da eventualno mozda stavim 15 sa nekim promerom 50 i to je to,a sto se tice sirine plafon 195
Bio danas auto u Calibri,probao gazda servisa i reko jes da ima da se ulaze ali sto ima turu kevu mu je.bem(to me hrabri)
Ovi u servisu su jos rekli da neke stvari sto sam ja hteo nema potrebe da se menjaju jos ispade da sam se preracunao nekih 300-400eur.vise ali uradicu ja to sve,polako i sigurno pa kad izadje na ulicu da bude ovo-ono
Auto je kupljen,ovih dana idem za NP da ga odjavim i prevedem zatim kod limara i onda mehanika lagano da se upakuje kako Bog zapoveda ,posle svega mu sleduje farbanje pa onda BRMMMMMMMMMMMMMMMM,BM,BM,BM,BM,BM
@Danijel
Matori nije ono branik za auto,ukoliko svog kadeta smatras za kola onda saljem ali ako ga gledas kao auto nije za tebeZnas ono,postoji mnogo kola ali samo je Mercedes auto!!!
@All
Kad razbucam ceo auto videcu sta mi treba,a sta ne tako da ce biti objavljena kolektivna podela delova
Ako je ceo branik onda je O.K .
Slikaj ga pa da vidim u kakvom je stanju ,ako ti nije cim?OPEL Kadett Beauty 1.4i + LPG-BRC AT 90E
Comment
-
Comment