A sta je bilo sa onim kabrio???
OPEL Kadett E GSI 16vT
Collapse
X
-
Hvala sto mislis o tome!
Cekam nove informacije
Inace auto sam preveo na sebe pa za nekoliko dana pocinjem nesto da ceprkam. Za pocetak sitni detalji na motoru pa limarija,onda se ponovo vracam na mehaniku.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by Laki 55Hvala sto mislis o tome!
Cekam nove informacije
Inace auto sam preveo na sebe pa za nekoliko dana pocinjem nesto da ceprkam. Za pocetak sitni detalji na motoru pa limarija,onda se ponovo vracam na mehaniku.
Comment
-
-
Hvala vam,radovi veoma polako idu jer su gospoda vlasnici pre mene toliko vodili racuna o ovom autu da ja ne znam odakle pre da pocnem.
Danas je za pocetak osposobljena skoro kompletna instalacija osvetljenja i raznoraznih gluposti sto se ticu unutrasnjosti auta,ciscena je usisna grana,menjane svecice....uglavnom neke sitnice koje se za sad ne vide ali koje mnogo znace.
Ide lagano i po planu sto je za sad najvaznijeVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Laki evo i ja da ti cestitatam na kupovini, jes da je s malim zakasnjenjem ali nisam smeo pre da pisem dok ne vidim sta ce ispasti sa onim temama sto si postavljao na forumu, malo si nas zabrinuo ali izgleda da je sve ispalo kako treba. Masina ti je odlicna, a gledajuci kecica kako si spicnuo ne sumljam da ce ovo biti odlicna masinica, samo polako. Srecno sa radovima, da te slusa i da se izvozas, a sigurno ces jer OPEL je to pa jos GSI. Pozdrav...
Comment
-
Comment