Super sto si kupio granu, isplatice se svaki dinar ...
Drago mi je da ce se skeptici koji su i ovde komentarisali kako to nije nista, kako to ne vredi, bla, bla...moci uveriti na primeru uzivo sta je to i koliko vredi...
Kad drugi prave sve je lako ali kad ti sam trebas to napraviti e onda je povuci-potegni.
sve moze da se napravi to znam ali nekad je jeftinije kupiti nego se sam akati i nervirati
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Ipak cu da pokusam to je ipak samo skup sastavljenih cevi koje se spajaju negde dole ispod motora i naravno da ide raspored izduva 1-4 i 2-3....
izmericu ja to Laki .. ali cu se javit ako bude bilo potrebno nesto od mera ... interesuje me samo precnik cevi na samom izduvu gde se postavlja dihtung ... da li je veci nego sto je kod obicnog izduva.???
Opel kadet GSI 8v 95kW 20SEH
Dobra vila mi je ispunila dve zelje... treci put nisam mogo
E bas cu ga sam napraviti jer imam i alata i pomocnika za to a i reci cu vam koliko me kostalo
Pusti koliko je kostalo, nego ce nas interesovati koliko si dobio ...zbog toga valjda radis te stvari na svom autu
[quote:1n8evd10]Ipak cu da pokusam to je ipak samo skup sastavljenih cevi koje se spajaju negde dole ispod motora i naravno da ide raspored izduva 1-4 i 2-3....
I mozak je 90% voda...
Ajd` srecno [/quote:1n8evd10]
Ajd mi objasni onda o cemu se tu radi posto ti znash kazi mi sta da uradim posto cu ja jedini da pokusam to sam da napravim i normalno pravim ga za sebe i normalno da me je briga za cenu ...
Opel kadet GSI 8v 95kW 20SEH
Dobra vila mi je ispunila dve zelje... treci put nisam mogo
Comment