@nidzola 1 - hehe hvala, trudili smo se! Sto se grane i koske tice, naravno da moze da se "nadje" samo ako imas novaca dovoljno! U slucaju da si zainteresovan posalji mi privatnu poruku pa cu ti dati ponude (upitanju je uvoz iz Engleske).
@Vocko - vala zamahnusmo! Nego moram te zvati ovih dana da vidim tu mazgicu sto si uzeo...
@jevrem - hvala puno! Mnogo mi znaci kada i drugi cene trud i rad koji se ulaze u ovaj auto.
@zverko - sto se felne tice, znas da imam i OZ ali sto kaze Goran bolje leze ove turske jer su otvorenijeg tipa pa se lepo vidi svih 283 mm!
Verovatno mu je bitno i jedno i drugo Sad ce reci i da su bolje zbog efikasnijeg hladjenja Super je sto imate volje, zelje i znanja da ovo sve odradite. Meni se iskreno sad ne svidja ona zuta platika unutra, deluje jeftino. Jesi li razmisljao o srebrnoj boji mozda? Drugo, onaj materijla kojim su kod tebe fabricki presvucena sedista meni se najmanje svidja kod saksa. Ja bih to presvukao u crno.
Inace, sad sam pogledao kod super 1600 verzije diskovi su 330 mm napred, 265 mm pozadi Doduse, zato i imaju 17" magnezijumske felne.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
@boban 1982 - hvala hvala ali realno najvise svarglic moze da "cveta" od ovih pohvala jer bez njega tesko da bismo ista ucinili. Mozes imati i zelje i vremena i alata ali ako nemas znanja tj. strucni nadzor i uputstva, dzaba ti sve.
@zverko - kocnice su tu da bi kocile al' greota da se ne vide kad meni svaki dan nabace osmeh dok prilazim kolima. A ima i istine u tome sto shone kaze da je bolje hladjenje ovako posto je otvorenija felna. Lagano... imam jos svasta na planu pa kad to odradim e onda ce doci i felne na red neke bas bas drk drk.
@SchoneNK - Enterijer tek dolazi na red. Montirali smo voltmetar, kadicu i volan ali nameravam da odradim kompletan damping i "utezanje" svega ostalog. Hocu da postignem izolovanost od spoljasnje buke i lepsi - sigurniji osecaj u voznji. A ne da cujem svaki kamencic preko koga predjem na putu. Takodje da eliminisem cvrkutanja plastike, skripanja kojekakva i ostale iritirajuce zvuke. Tad bih i opet ponovio zlatnu na svim mestima gde se ogulila i osvezio nekim novim detaljima. Ne delim misljenje sa tobom da izgleda jeftino, bas naprotiv smatram da bi recimo bela ili crvena dala taj efekat, a da je zlatna u istoj grupi sa srebrnom te postize kontra efekat. Na kraju kada budu legle i zlatne OZovace onda ce biti formiran izlged i upotpunice sliku. Tad ce i zlatni enterijer imati mnogo vise smisla nego sada. Sto se tapacirnuga tice, mislio sam jos odavno da presvucem ili prefarbam jer postoji farba u spreju za tkaninu, a to bi mi bilo najlakse da odradim, sve u crno. Videcu ako stignem to sada bilo bi lepo, ako ne nista strasno jer meni to nije toliko ruzno kao tebi i ne smeta mi. Pre bih se baktao sa tim vaznijim stvarima sto zelim uraditi, pa kad sve prodje onda bih se okrenuo kozmetickom delu.
Inace sto se kocenja tice 1600 verzija ne moze da se poredi sa vts-om. Sve mu je drugacije! Kao sto si i sam rekao to sto on nosi staje pod 17ice, a sa njima izgleda totalno sumanuto i izbacene su toliko da je sirok kao cela traka, a da ne pricam da mu rub dolazi skoro do retrovizora,
Meni je bila zelja da pod 15" stavimo sto veci i bolji komplet koji smo mogli naci u tom trenutku i eto mislim da smo odlicno odradili posao! Mozemo se naci da te provozam da osetis i sam... tu sam jos nekih 20tak dana pa se javi.
Pa zovite da se malo skupimo i razmenimo iskustva. Ja racunam da je sad moj sakso brzi od tvog jer sam ogulio diskove na mm i istopio plocice, sto znaci da sam sad dosta laksi E da, i malo sam smrsao
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
hehehe e pa zeznuo si se - brzi sam nego ranije! Jesam otezao malo prednju osovinu ali sam zato procistio dizne, a ocigledno je da su bile prljave jer saxony kida kako ide. Naravno utice i picnuti usis sada, izduv, pa i sistem hladjenja... Tako da kad god zelis tu sam, spreman za megdan!
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
haahahha mozes da snimas al' samo od nazad!
E, pa cekaj, nismo zasluzili jos od tebe jer znas 100% da nismo bas sve odradili!
Kad budemo i to onda ces ponosno reci kako si imao udela u razvijanju saxonija!
A mozda se okaci i onaj tutorijal!
tutorijal nikako, to je bila pokazna vezba kako ne treba
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment