Re: Citroen Saxo VTS 1.6 16V by Shonsy
da, do j*aja sa sve kineskom felnom
da, do j*aja sa sve kineskom felnom
Sto se grane i koske tice, naravno da moze da se "nadje" samo ako imas novaca dovoljno! 
Sad ce reci i da su bolje zbog efikasnijeg hladjenja
Doduse, zato i imaju 17" magnezijumske felne.
A ima i istine u tome sto shone kaze da je bolje hladjenje ovako posto je otvorenija felna. Lagano... imam jos svasta na planu pa kad to odradim e onda ce doci i felne na red neke bas bas drk drk.
Tad bih i opet ponovio zlatnu na svim mestima gde se ogulila i osvezio nekim novim detaljima. Ne delim misljenje sa tobom da izgleda jeftino, bas naprotiv smatram da bi recimo bela ili crvena dala taj efekat, a da je zlatna u istoj grupi sa srebrnom te postize kontra efekat.
Na kraju kada budu legle i zlatne OZovace onda ce biti formiran izlged i upotpunice sliku. Tad ce i zlatni enterijer imati mnogo vise smisla nego sada. Sto se tapacirnuga tice, mislio sam jos odavno da presvucem ili prefarbam jer postoji farba u spreju za tkaninu, a to bi mi bilo najlakse da odradim, sve u crno. Videcu ako stignem to sada bilo bi lepo, ako ne nista strasno jer meni to nije toliko ruzno kao tebi i ne smeta mi. Pre bih se baktao sa tim vaznijim stvarima sto zelim uraditi, pa kad sve prodje onda bih se okrenuo kozmetickom delu.
Kao sto si i sam rekao to sto on nosi staje pod 17ice, a sa njima izgleda totalno sumanuto i izbacene su toliko da je sirok kao cela traka, a da ne pricam da mu rub dolazi skoro do retrovizora,
E da, i malo sam smrsao
Jesam otezao malo prednju osovinu ali sam zato procistio dizne, a ocigledno je da su bile prljave jer saxony kida kako ide.

od tebe jer znas 100% da nismo bas sve odradili!
Comment