Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Napokon je stigao toliko zeljeni i cekani novi clan porodice! Citroen Saxo VTS 1.6 16V 120ks 935kg 2002god
    Od opreme sve sem koze(klima, abs, servo, air bag, el. podizaci stakala, el. retrovizori, maglenke, muzika), presao 128 000km, patosiran - koni ili eibach amorti i opruge, 4 x 30mm distanceri, gume michelin 195/45 R15 u ne bas sjajnom stanju, izvadjen srednji lonac, rucno radjen zadnji, veoma bucan! Bicu srecan dok ne ogluvim. Par alarma sam upalio dok sam se parkirao!
    Juce usvojen, okupan sinoc, danas slikan!

A evo i jedna od sinoc:

Eto, to je to od slika za sad...
  • SAXO
    CBC Senator
    • 16.12.2007
    • 251
    • Meljak

Cestitam kolega lepo izgleda,da se lepo navozas
    Kakvi su ovo dodatni cajgeri?

Comment

• joxy
      CBC Član
      • 26.06.2007
      • 88
      • Novi Beograd

Svaka cast,bas je dobrica!
      Kupio si ga od Nese (sonetdi) iz mml-a?

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

@Saxo Fala kolega, fala!
        Dole je obrtomer, a gore shift light. Podesen je da se pali preko 5k rpm, a konstantno svetli od 7k rpm. Mnogo dobra stvar! Jedino sto obrtomer radi na 4 bobine, a saxo ima dve, ovaj moj je vezan za jednu i pokazuje pola vrednosti...moze da se izvuce sa senzora radilice i onda bi bilo isto kao na fabrickoj... naravno uradicu to i jos neke stvarcice!
        @joxy Da, uzeo sam ga od njega, rece mi da zna tebe i Darija juce kad smo prolazili kroz kraj!

Comment

• joxy
          CBC Član
          • 26.06.2007
          • 88
          • Novi Beograd

Odlican autic,prava stvar!

Comment

• skijash
            CBC Senator XXL
            • 07.09.2007
            • 1354
            • Beograd
            • wrx

Too rodjooo
            Samo skidaj ta plasticna sranja levo i iznad volana

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

@joxy Hvala komso, aj sad na crtu ako smes?!
              Dosta ste vala vi uzivali....doso red i na mene malo! hehehe

@skijash rodjo jbt za malo da oslepim sinoc dok je trajalo testiranje-potezanje-pranje...

Comment

• joxy
                CBC Član
                • 26.06.2007
                • 88
                • Novi Beograd

Sto da ne,jednom i ja da izgubim....

Comment

• mishio
                  CBC Senator XXL
                  • 29.05.2007
                  • 1204

eee nek je sa srecom !!!! bas mi drago, dugo si ga trazio

vidi se da je sredjen saxo, meni se jedino felne bas bas nikako te ne svidjaju ! imamo isti cd player

e sad sto se km tice, mnogo mi bre nesto volan izlizan za tu km ? ali opet papucice i menjac mi deluju taman za tu km ...

edit: inace odradjeno sa ukusom, obrtaljke su mi ekstra, spusten, distanceri, stakla ..

sa srecom to vozio i puno predjenih km ! koliko si platio ako nije tajna

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

E hvala Mishio, ispaltilo se svo cimanje dok smo igrali cs, koliko sam te ispitivao...!
                    Sto se tice felni ni meni se nikako ne svidjaju, a ni gume kao sto rekoh, tako da ce to biti prva investicija, cim se dodje do para! Platio sam ga 5700eura ali bez prenosa. To me ceka tamo u julu kad ga budem registrovao. Koliko si ti platio za prenos?

Comment

• mishio
                      CBC Senator XXL
                      • 29.05.2007
                      • 1204

nisam jos uradio prenos, nema ni potrebe da radim ali cu uraditi kad bude viska "vremena" meni sad ide registracija za 20tak dana, oko 19000din je ..

ok je cena, jel imas neka uladanja ? kad su menjani kaisevi, to ti je malo skuplji deo ako treba da radis, i zadnji trap

sve sto te zanima pitaj

Comment

• SAXO
                        CBC Senator
                        • 16.12.2007
                        • 251
                        • Meljak

@ misio
                        Si siguran da je oko 19 000 registracija,ja sam za 1.4 za prvu registraciju dao 18.000,to mi izgleda nesto jeftino sa prenosom?

Comment

• shonsy
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 1391
                          • London/Beograd
                          • Honda CBR 125R

Prica je bila da nema apsolutno nikakvih ulaganja, da je auto u savrsenom stanju i da samo treba da sipam benzin i da vozim... Juce sam bio u grcu, uvece se tek malo opustio, a danas je stigla prava uzivancija. Upoznao on mene, upoznao ja njega, E, a onda mi je odjednom srce stalo! Nadam se da nije nista ozbiljno! Sreo sam dva drugara kako mi snimaju cedo na parkingu i reko da ih provozam malo... Vozio normalno i sve je bilo u redu. Dosao do semafora, krecem prva pun gas, druga i tad poce nesto da se cuje! Onako skripi, zavija, struze ne znam kako da opisem... Ortak rece kais, stali smo, proverili, nije kais, sve lepo radi u motornom prostoru, a ovaj zvuk dolazi odozdo, malo u desno. Odmah sam naravno, pozvao Soneta(coveka od koga sam ga kupio) i on sumnja po opisu pozicije na servo motor. E sad, mene zbunjuje sto se cuje stalno i u leru i u mestu i u kretanju! U trenutku sam se smorio i prosto ne mogu da verujem da sam juce uzeo auto, a da mi se vec danas nesto shebalo! On je i dalje ostao pri svojoj prici da je auto u savrsenom stanju i da njemu nikada nije napravio jedan jedini problem. Sutra ga vozim do njega na kanal pa da vidimo sta je... Jbg svakom moze to da se desi, lepo kaze Ford da je najbolji auto nov auto, svaki polovan je macka u dzaku! Danas ekstra stanje, sutra ti nesto rikne! Ali dobro, srecan sam i dalje, valjda nije nista zahebano... Sumnjate li na nesto sem na motor serva?

Comment

• mrki
                            CBC Senator XXL
                            • 08.11.2006
                            • 550
                            • nis, serbia

bas sam poceo da pisem cestitke i kako je dobar osecaj voziti nesto sto stvarno zelis, kad ono
                            nadam se da nije nista strasno i nereshivo...
                            ne dozvoli da ti sitnice uniste trenutke uzivanja sa novim autom.
                            pozdrav i ne brini....

ps. u svakom slucaju cestitam ti kupovinu.

Comment

• mishio
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2007
                              • 1204

@SAXO, pa prva ti je i za tablice, i saobracaj u itd .. 18500 je bez tehnickog za ovaj motor, a prenos bi trebao da je oko 10000dinara .. zavisi koliko procene auto ..

@shonsy, jel to gledao neki majstor pre nego sto si uzimao ?? prvo mi to odgovori pa dalje da pisemo ..

nisi mi bas ni dobro objasnio kad se javlja zvuk, stalno ili samo pri skretanju, kretanju ? kad namotas volan ? pisi malo opsirnije ..
                              pa jel ti rekao kad je menjano sta ne vezano od toga, kaisevi,spaneri, pk ? to ako ne znas menjaj odma jer to ako pukne motor mozes samo da bacis, kazu da vts na**** totalno kad pukne kais, nema ono kao sitna generalno itd, nego s**** sve ..

e sad, kako se vozi saxo .. prvo NIKAD ga ne gari kad je otezan, znaci samo ti i riba i tad udri, inace je veliko opterecenje za njega, jer ipak je to 1.6 .. ono klasika, NIKAD kociti u krivini, savetujem ti da prva jedno 3 meseca ne garis uopste dok ga malo ne provalis jer si kao i ja vozio pre toga spor auto ..

Comment

Working...
                              X