Forza Alfa
Collapse
X
-
Hehe ala si ih spakovao
Lepa ergelica,nadam se da dises punim plucima u oba auta!?
Samo da 147 nije selespeed to bi onda bilo vrhunski mada i ovako nista joj nefali.
Uzivaj u lepoticama i lepo ih neguj kako te nebi zezale!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
-
-
Savrseno je blaga rec. Po meni dva prelepa primerka,
nego reci ti nama otkud dva i to sa istim motorima, verovatno i ista oprema???
Comment
-
-
jeste, isti su motori i ista oprema, a otkud...
-prvo je naletela sasvim slucajno 156-ica, ljubav na prvi pogled, a onda sam prodao 145-icu koju sam imao, i tada shvatio da mi je 156 nezgodna za svakodnevno akanje po beogradskim guzvama, i nisam se smirio dok nisam nasao 147 kao 156-icu, to je trebalo snimati...cak sam nedelju dana pre ove kupio jednu crvenu u full-u ali 1.6 manuelni, pa kad sam video ovu pozajmio sam pare da je kupim, pa posle jurio tu crvenu da prodam da vratim pare... Spanska serija!!!oversteer = scared passenger = o yeah
understeer = scared driver = o shit
Comment
-
-
Svaka cast, mislim da se isplatilo pomuciti se za to.
Nek te lepo i dugo sluze!
PS a ovi sto nece da napisu nista, ne brini, ljubomora je cudo
Comment
-
-
Vlado, veliki pozdrav za tebe, pa promenio sam nick jer mi ono alfa145 vise ne ide nikako, ali zato stoji u potpisu EX-Alfa145, pa ko razume...
I da naravno selespeed je kewa, sta da ti kazem kad sam se navukao totalno, a ti si "kriv" za sve... I uvek cu ti biti zahvalan zbog toga...oversteer = scared passenger = o yeah
understeer = scared driver = o shit
Comment
-
Comment