A nije greda moze i sa ZX-om
NAPOKON STIGLA VeRa!
Collapse
X
-
Evo,sad vam moram reć da je ovo bil a prvoaprilska šala.nadam se dobra!
Pozdrav svima!
Comment
-
-
-
hej, gdje parkiras gnoja? trebaju mi felge posto sam na svom x-u skrshio 2 (komada 2). ja sam u zaprudju...nadam se da si blizu i da rano idesh choriti. ne da mi se daleko setati sa kljucem za skidanje tockova."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Originally posted by vr6girlBit će još slika.Thanks Cosworth,dolazi novi body kit,nova boja,bijela koža,auspuh...još mnogo toga..
Biti će,ja se nadam,isti ko ova trojka s avatara.Onda još paintbrush..itd..drl00g
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Coco, a znas sta je najjace?
Sad se razmisljam da uvezem auto (ali ne dostaje $$$)... Preko CG, pa da ga zimvo na ovlascenje... I znas izmedju cega se dvoumim?
HOnda Civic 6th. gen. 1.6 16V DOHC Vtec
Golf MK3 (ili Vento) VR6 2800ccm
Zanimljivo, zar ne?
Comment
-
-
E,nema prepucavanja u mom topicu!!
Coco, ne znam jesi čitao pravila ponašanja na forumu,pa zato...
Mislim do čega je došlo, da jedan hondaš pljuje po ostalim autima. O ukusima se ne rapravlja pogotovo ne na ovaj način.
Cosworth,svaka čast!
Comment
-
-
cos secam se jedne zanimljivosti u vezi tvog dvoumljenja
jednom sam video da su se trkali golf vr6 i honda vtec
i brza je bila honda, na kraju izadju oni iz kola i ovaj iz golfa
se iznervirao i kaze pa jbt ovaj moj ima 2800 kubika koliko li
tek ta tvoja honda ima??? odgovor mozete da naslutite 1600
ovaj iz golfa izludeo
Comment
-
-
Originally posted by vr6girlCosworth,svaka čast!
Jel na dilemi? Sta ces... VW i Honda su mi dve omiljene marke, bez obzira sto su vlasnici jednih u vecitoj zavadi sa ovim drugim. Jedan dan cu kupiti oba, i drzati ih jednog pored drugog, identicno stylingovane.
Comment
-
-
Cos,pa zato što se ne prepireš.No dobro, samo sam htjela reć,da ako se nastavi prepucavanje i offtopičarenje,molit ću moderatora da zaključa ovaj topic.
Comment
-
-
Originally posted by cosworthVW i Honda su mi dve omiljene marke, bez obzira sto su vlasnici jednih u vecitoj zavadi sa ovim drugim. Jedan dan cu kupiti oba, i drzati ih jednog pored drugog, identicno stylingovane.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by vr6girlE,nema prepucavanja u mom topicu!!
Coco, ne znam jesi čitao pravila ponašanja na forumu,pa zato...
Mislim do čega je došlo, da jedan hondaš pljuje po ostalim autima. O ukusima se ne rapravlja pogotovo ne na ovaj način.
Cosworth,svaka čast!btw vidio sam novog gti gnoja. i TO se naziva r klasom u VW???? vidio sam i aerodinamicnije dizajne. cak i kod LG sarenih mini linija. i sve to za samo 25000 ojra za kes. i jos nesto. garancija mu je 2 godine. honda daje 3+2 godine (produzili su standardnu garanciju od 3 godine za jos 2). dakle zakljucak izvedite sami. i dalje stojim iza toga da je gnoj drl00g. i da utvrdimo gradivo:
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Comment