A nije greda moze i sa ZX-om
NAPOKON STIGLA VeRa!
Collapse
X
-
Evo,sad vam moram reć da je ovo bil a prvoaprilska šala.nadam se dobra!
Pozdrav svima!
Comment
-
-
-
hej, gdje parkiras gnoja? trebaju mi felge posto sam na svom x-u skrshio 2 (komada 2). ja sam u zaprudju...nadam se da si blizu i da rano idesh choriti. ne da mi se daleko setati sa kljucem za skidanje tockova."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
gnoju ne pomaze ni body kit ni koza ni auspuh pa cak ni photoshopOriginally posted by vr6girlBit će još slika.Thanks Cosworth,dolazi novi body kit,nova boja,bijela koža,auspuh...još mnogo toga..
Biti će,ja se nadam,isti ko ova trojka s avatara.Onda još paintbrush..itd..
drl00g
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Coco, a znas sta je najjace?
Sad se razmisljam da uvezem auto (ali ne dostaje $$$)... Preko CG, pa da ga zimvo na ovlascenje... I znas izmedju cega se dvoumim?
HOnda Civic 6th. gen. 1.6 16V DOHC Vtec
Golf MK3 (ili Vento) VR6 2800ccm
Zanimljivo, zar ne?
Comment
-
-
E,nema prepucavanja u mom topicu!!
Coco, ne znam jesi čitao pravila ponašanja na forumu,pa zato...
Mislim do čega je došlo, da jedan hondaš pljuje po ostalim autima. O ukusima se ne rapravlja pogotovo ne na ovaj način.
Cosworth,svaka čast!
Comment
-
-
cos secam se jedne zanimljivosti u vezi tvog dvoumljenja
jednom sam video da su se trkali golf vr6 i honda vtec
i brza je bila honda, na kraju izadju oni iz kola i ovaj iz golfa
se iznervirao i kaze pa jbt ovaj moj ima 2800 kubika koliko li
tek ta tvoja honda ima??? odgovor mozete da naslutite 1600
ovaj iz golfa izludeo
Comment
-
-
Aha... Dobro... A na cemu?Originally posted by vr6girlCosworth,svaka čast!
Jel na dilemi? Sta ces... VW i Honda su mi dve omiljene marke, bez obzira sto su vlasnici jednih u vecitoj zavadi sa ovim drugim. Jedan dan cu kupiti oba, i drzati ih jednog pored drugog, identicno stylingovane.
Comment
-
-
Cos,pa zato što se ne prepireš.No dobro, samo sam htjela reć,da ako se nastavi prepucavanje i offtopičarenje,molit ću moderatora da zaključa ovaj topic.
Comment
-
-
E to bih bas voleo da vidim. Kako sesti u VW nakon Honde?!Originally posted by cosworthVW i Honda su mi dve omiljene marke, bez obzira sto su vlasnici jednih u vecitoj zavadi sa ovim drugim. Jedan dan cu kupiti oba, i drzati ih jednog pored drugog, identicno stylingovane.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
to nije ukus u pitanju vec cista matematika.Originally posted by vr6girlE,nema prepucavanja u mom topicu!!
Coco, ne znam jesi čitao pravila ponašanja na forumu,pa zato...
Mislim do čega je došlo, da jedan hondaš pljuje po ostalim autima. O ukusima se ne rapravlja pogotovo ne na ovaj način.
Cosworth,svaka čast!
btw vidio sam novog gti gnoja. i TO se naziva r klasom u VW???? vidio sam i aerodinamicnije dizajne. cak i kod LG sarenih mini linija. i sve to za samo 25000 ojra za kes. i jos nesto. garancija mu je 2 godine. honda daje 3+2 godine (produzili su standardnu garanciju od 3 godine za jos 2). dakle zakljucak izvedite sami. i dalje stojim iza toga da je gnoj drl00g. i da utvrdimo gradivo:
"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Comment