Civic Hatch EG3 1.3-16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Propeler
    CBC Veteran
    • 20.12.2007
    • 125
    • Subotica

Evo me i Ja da se javim sa utiscima sa skupa...

Išli smo u koloni sa NS hondama i na ulasku u BG se desilo s*anje.
    GSP autobus je krenuo sa stanice dok sam bio paralelno sa njim, Ja dodam malo gas da me ne zakači slučajno po boku i u tom čovek ispred mene naglo ukoči jer mu se ubaci jedan Beograđanin i ja na kočnicu, ali kasno i udarim ga od pozadi. Nisamo brzo išli, možda 30-tak km/h, airbeg se nije ni otvorio, ali taj delić sekunde što sam gledao u mrtav ugao gde je autobus GSP-a, taman toliko sam kasnije kočio.

Ulupao sam haubu, branik je pukao na nekoliko mesta, iskrivljen je vezni lim i razbijen levi far.
    Sreća u nesreći je što mi je hladnjak ostao ceo pa sam uspeo da se vratim.
    Pretpostaljam da ću far najteže naći, zvaću otpade od ponedeljka. Bar mi je žmigavac ostao ceo tako da mi treba samo far.

Živko, poveži me sa momkom iz Novog Sada koga sam udario da se dogovorim sa njim oko njegove štete.
    Koliko znam ulubio sam mu zadnji branik i oštetio auspuh.
    Nemam potpis!

Comment

• markokg1982
      CBC Senator XXL
      • 19.05.2007
      • 409
      • Kg-Bg

jbg sredice se to sigurno..
      http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• NemaN
        CBC Senator XXL
        • 29.11.2004
        • 1560
        • munze

zovi ove u sr. karllovcima imaju haubu, ako ne moze da se ispravi.....

mobilni u ruke i zovi redom...pishi cene delova i gledaj kod koga ti je najjeftinije

i veruj mi bolje auto nego autobus

far sam ja nasao najjeftinije oko 35-40e.....
        I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Propeler
          CBC Veteran
          • 20.12.2007
          • 125
          • Subotica

Hvala na info-u.
          Danas je nadelja, zovem sutra od jutra pa da pocnem da se sabiram.
          Far ako je oko 40e to je super! Mene vishe brine koliko cu ga dugo traziti.
          Nemam potpis!

Comment

Jesi ti na kraju dosao do BGD, ili si se vratio?
            Bas mi bilo zao kad sam cuo, nisi mi trebao reci onda da cuvas onaj moj branik za ne daj boze, ko da si znao, majku mu...

Bosko se zove decko, poslacu ti na poruku njegov mob, ne ljuti se, desilo se, sredice to Goran, mislim da se njegov branik samo izbije napolje, i to je to, ne znam za lonac, videcemo kad se pogleda auto.

Delove nabavi polovne, a onda moze da ti Goran zavrsi auto..

Comment

• Propeler
              CBC Veteran
              • 20.12.2007
              • 125
              • Subotica

Vratio sam se, 'de cu tako po Beogradu da bazam. To je bilo na samom ulazu u BG, u blizini je bila pumpa gde sam popio kafu da se smirim i vratio se nazad.

Zvacu Boska sutra tokom dana da se dogovorimo. Njegov branik nije pukao srećom, samo je ulubljen, mislim da može da se popravi. Sa loncem ne znam koliko je ozbiljno. LM, sve će mi reći kad se čujemo pa da mu nadohnadim štetu.
              Nemam potpis!

Comment

Nisam pricao detaljnije sa njima, nisam stigao, ali mislim da ce branik da se samo iznutra udarcem vrati u normalu, eventualno farbanje, a za lonac nisam nista primetio, uglavnom su pricali o braniku..

Comment

• 1nsane
                  CBC Senator XXL
                  • 28.05.2007
                  • 388
                  • Umcari - Grocka

i veruj mi bolje auto nego autobus
                  I drvo kraj puta ili bandera je bolje nego autobus, znam koliko sam ja peripetija imao da naplatim stetu. Ako je branik malo vise iskrivljen, bolje da ga malo fenom (ne za kosu) zagrejete i onda ispravite (naravno ako je u pitanju ABS plastika).
                  NO BRAIN
                  NO PAIN
                  1_N_S_A_N_E

Comment

Sreca, pa je zadnji kod Boska original, prednji je zamena, prednji bi se morao menjati, ovaj ce moci nekako...A srecom ili nazalost, Propeler ima ofarban jedan branik viska..

A ako taj tvoj limar ne moze da upasuje, Goran i Pista ce moci..

Comment

• Propeler
                      CBC Veteran
                      • 20.12.2007
                      • 125
                      • Subotica

Pričao sam sa Boškom sinoć.
                      Danas nosi auto kod Gorana pa će mi javiti šta i kako. Verovatno izbijanje+farbanje ali videćemo. Kaže da mu se gep teško zatvara tako da će verovatno biti i istezanja veznog lima.
                      Hebem ti život...

Ja imam prednji branik ufarban i spreman za ugradnju ali mi je limar rekao još prošli put da ne može da se upasuje. Potražiću i "drugo mišljenje" pa ćemo videti šta dalje. A i gledaću da i Ja budem tamo kad ga proba da vidim koliko "beži".
                      Nemam potpis!

Comment

Working...
                      X