jos 1 saxo vts bleutander
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ooooo pa cestitam! Konacno si ga uzeo!Ajde neka ti je sa srecom i dobrodosao u klub!
Jedino sto mi je smetalo na njemu jos onda kad sam ga gledao su stopovi i zadnji spojler, kao podvrnuti kacket! Ali sam siguran da ces to srediti i da ce biti vrh!
Nego, ne vidi se na slici, ima li prednjeg spojlera ili jok? Jesi li ga vodio kod majstora na dizalicu da proveri trap, rekoh ti da su zadnji lageri katastrofa skupi....? I da li ti je ostavio onaj fensi plejer sa daljincem? Vidim covek je nalepio i ove bele linije, verovatno posto je preprodavac da ne bi ljudi provalili da se radi o istim kolima...
U svakom slucaju isao je odlicno, lezao je odlicno, enterijer je bio super ocuvan, oprema ful, jedino spolja to da sredis i auto je ekstra! Srecno jos jednom!
-
-
2002. 16 16v abs, klima, esp, sve od opreme sem koze. ide kao lud, drug koji ga je testirao inace vozi kruzne trke (106 i saxo) vukic iz zajecara misli da mu je pojacan motor. ima sitnica koje treba doterati reglaza, auspuh, zice od muzike su na sve strane i da se doda lajsna na prednjem spojleru jer su je odsekli. slikacu ga pa cete videti
Comment
-
-
ne dize se za carinu tako malo ..
super si prosao ako nemas ulaganja i ako nije bio udaran previse .
sad krenes od mehanike, da dovedes sve u ful stanje pa tad sredjuj sta ti se svidja i kako .. sve kaiseve izmenjaj, spanere, ulja da krenes od nule mirne glave
Comment
-
-
Originally posted by mishioshonsy jel znas mozda cenu za zadnje lagere ?
Cestitam na kupovini !
Comment
-
-
alenas nek ti je sretno sa auticem
Uslikaj ga po danu, cini mi se da je boja ista kao kod mene.
Originally posted by mishiouu jbte shonsy presece me bre, ja znam da je to cena za ceo zadnji trap ? a ne za lezajeve samo, sutra cu bas da zovem, trap kao trap mi je ekstra, nego desni zadnji tocak mi dobio malo onako nagib par stepeni, kaze majstor lezaj
Ja sam iz BiH, ovdje su lezajevi za zadnju torziju 45 Eura. Za te pare dobijes 4 lezaja - 2 po tocku i one potrebne plastike za "zatvaranje" torzije.
No zasto kazem mjenjaj odmah, jer ako to ne uradis (to se meni desilo), iglice iz lezaja (celicne su) pojedu onu glavnu cijev (zuta siroka) i onda ne mozes staviti novi lezaj, jer i on ode u klinac nakon samo par dana. Tada moras traziti il novu torziju ili raditi reparaciju mosta (u BiH ta reparacija kosta oko 200 Eura - iz one zute cijevi se presom izbijaju krajevi, a nabijaju novi). Inace ako u ovlastenom servisu uzimas novu tu centralnu cijev, za VTS-a kosta oko 600 Eura. Sto je stvarno previse.
Tako se ne igraj, nego sto prije to mjenjaj, jer moze ti ustediti i para i zivaca. Ja sam novi sa PSA autima, al vidim da oni dugogodisnji vlasnici tih vozila, kad uzmu auto, pod redovne promjene (kaisevi i sl) stavljaju i ovu zamjenu lezajeva, bas zato da bi bili sigurni da ce kasnije biti ok. Sa novim lezajem mozes voziti sigurno 50000-ak km bez ikakvih problema. Sto se i ja raspisah...
Comment
-
Comment