Iskreno da ti kazhem o crevnom ama bash nishta ne znam
Corrado G60-VR6 biTurbo :D
Collapse
X
-
Nije, nije mogao taj deo da mu nadje, a ja nisam mogao vishe da chekam i uzeo sam auto... oteracu ga kod ovlashcenog vw servisera da mi to namesti
p.s. Uzeo ortak rx8, jaoooj bolje da me nije provozao, adrenalin mi se ne spushtaBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
-
da,da, novu je uzeo pre par dana preshao samo 1000km do sada
a malagutija nemam skoro sam ga prodao, sada cu isto da uzmem samo 400ccm
Edit: Jel su tvoji oba corrada?BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Comment
-
-
nema od njega leba, ne ide on po netu, ali slikacu je ja sutra pa cu postaviti
e, da, kad si vec stavljao neonku shto nisi i napred mislim negde kod prednjeg branika?BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Comment
-
-
<<<AUTO MAFIJA ne znaci nista zajebancija...
<<<prednja neonka bas mnogo svetli,izlazi svetlost kroz otvore na branik,pa sam je skinuo.
<<<neonke mu stoje bruka,nevide se a pod svetli,svi se oduseve nocu kad prodjem,a za klinke da vam ne pricam,100% ih vise ulazi u kola,meni je sranje kad neko stavi neonke pa se vide!
<<<to je isto ko s onim prskalicama sto svetle,zvali su ih i laseri bili bili su extra,dok se nisu pojavili na buvljaku i poceli svi da stavljaju,odmah je bilo ciganski...
Comment
-
-
Iskreno meni se svidja ta fora sa neonkama... ali dobro vidim da se ukusi dosta razlikuju... stvarno izgleda bruka i mislim da se dosta ociju okrece za ovim autom kada prodje kroz grad... a sto se tice prednje neonke...stavi i nju...samo zatamni deo koji osvetljava napred branik i veruj mi bice extra...uostalom pokazacu ti kako kada budem dosao da vidim auto...Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
Comment