Matori trebace tu dosta prepravki.Pochev od izduvne grane... Onda komp tj verovatno chip.Ne znam kolko si para planirao ali ece te ta zajebancija izaci ispod 600 evra i to je ja mislim malo.
Corrado G60-VR6 biTurbo :D
Collapse
X
-
Comment
-
-
...da li imam sta?
Polovan g-lader je kao polovan kondom, pa ti vidi da li se isplati uzeti ga, pa jos i platiti za to.
Serijski pritisak je 0.5-0.6bar, da se mucis oko turbo konverzije za tako mali pritisak, da ne pominjem gomilu drugih komplikacija koje to povlaci, ne isplati se.
Bolje kupi neki repair kit, ili bolt-on performance kit za G60 i to je to.
Comment
-
-
<mislio sam da li imas to sto si napisao turbo,izduvnu granu,kompjuter...
<ne mogu da uzmem set za Glader kad se ovaj slomio unutra,morao bi da uzmem neki polovan Glader 250e pa set za reparaciju 250e
<drugar je stavio manju remenicu i duva mu 0,9 Glader,pa mu valjda nebi smetalo i turbo kad bi radio na taj pritisak?
Comment
-
-
Pa lupio sam 600 evra.Dodushe meni na 16v pahe grana od s2 koja se prepravi, na 8v ne znam kako bi to ishlo.Wastegate od audija mozhe da se nadje za 30ak evra.Komp ne dira tj remapira se ko shto on ima sad na crnom iako je toal dobro.Turbo da uzme neki raskantan za 100-200 evra i reparacija josh 200.Mislim ima ulaganja al ne isplati se definitivno tako da radish.
Comment
-
-
Comment
-
-
Klipovi mogu da izdrzhe dosta, ali su klipnjache problem.Mada shto Sale kazhe ne idi mnogo preko pritiska i nece biti problema. recimo 0.8 max da bude.Samo mislim da ti je bolje da nadjesh neki g-lader i remontujesh ga,manje ce da te izadje para.Ako pare nisu problem onda idi na e-bay i imash pun k tih kitova za konverziju sa g-ladera na turbo
Comment
-
Comment