a crkava kad ga kod nas vozimo,a na remont ne mislimo,treba ga otvoriti na 50000-70000km i odraditi,mogu da zamislim sta bi radio u tom tvom cudu,a sta ce tek da radi u Golfu 1 ako uspem da ga sklopim
Rocky....Sta znam...nikada nisam razmisljao o g-60, bas zato sto mu crkava taj g lader...em li ga...sta ti mislis?
Sheta...vala da znas ima to da mu nalepim...
E a ima jedna jos bolja, video sam kod jednog tatinog bivseg ucenika u Xsari. Na instrument tabli kod suvozaca pise "Cuvam zensku decu, 18-25 godina"...
Mani te matorke... Uz Corrada pristaje od 16-20...
Rocky, odusevljavas me! Mislio sam da sam jedini covek na svetu koji je zaljubljen samo u jedan automobil! Svaka cast za kolekciju (neko nema 3 korada igracke, a ti 3 prava)!
u voleo bih ja Corrada igracku da imam,a sliku sva tri hocu da napravim cim mi parking bude slobodan !
ili da dodjete vas dvojica pa da mi pomognete da ih prebacim na neko bolje mesto za slikanje
to je bila ljubav na prvi pogled,volim i BMW 850
Siroc.... Hvala na pojasnjenju ali ovog nebi probudili ovaj nikad ne spava ...
losmi Dobra ti je informacija samo proveri da li je tu uracunato i osiguranje
u voleo bih ja Corrada igracku da imam,a sliku sva tri hocu da napravim cim mi parking bude slobodan !
ili da dodjete vas dvojica pa da mi pomognete da ih prebacim na neko bolje mesto za slikanje
to je bila ljubav na prvi pogled,volim i BMW 850
Imam ja jednu igracku Corrada, ako nadjem jos neku, kupicu ti! Ja ti nisam od neke pomoci za premesatnje kola, nemam dozvolu... Bio bi samo "Dezurno smetalo"
Ja isto obozavam 850-icu, a sem ove ne pamtim kad je bila neka u oglasima. Malo je to skupo za '92. Mada je auto bombona!
Comment