Ako je 104kw onda je to 140 ks a ne 150ks i svakako onda gore tamo nismo bili u pravu i cisto da ne dovodimo jude u zabludu, dakle ove je obican jtd 8v motor od 115ks...
225 je sasvim ok brzina za tu snagu, ako su brojke uopste bitne
imaš u beogradu dyno pa možeš da uradiš jedno merenje pa da izmeriš tačnu snagu a ne ovako da nagađamo?
inače naslov teme dovodu u zabludu ljude jel sam ja strvarno pomislio da je fabrički 150 a ne čipovani od 115 i to još odokativna procena vlasnika da auto ima 150 ks.
150k preshao, pa i da ima 30-40 konja vishe ne vredi mu tih 220km/h poshto fabrichki ide 205 [ako je verovati cajgeru na stilu to bi trebalo da bude realnih 195].
Shalji ga na dyno znacesh i sam sa chime imash posla.
JTD 115ks sa 3vrata ide max 192km/h, a Mjet 140ks max 203km/h.
Evo taj premoćni tornado
Description:
* Simple drop-in install into intake tube or air canister.
* Increases mileage and horsepower by making air move more efficiently through your vehicle’s engine.
* 30-day money-back guarantee.
* Lifetime warranty - stainless steel construction.
The Tornado Air System is the fastest, easiest way to get dramatic fuel savings and improved horsepower. In just seconds you can quickly and easily insert the Tornado Air System into your fuel injected vehicle’s intake tube or drop it into your carbureted vehicle’s air canister - either way you get the same results; better gas mileage and increased horsepower. The Tornado Fuel Saver works by creating a continuous swirling air motion inside your engine. The whirling air moves faster and more efficiently around corners and bends. This means you get better fuel atomization which improves gas mileage and increases power.
Lep Stilo, bas lep uzivo, nalepnice suvisne...
Licno sam se u nacipovanom Stilu JTD 115 KS vozio kazaljku ispod 220 (po cajgeru, kako drugacije), dakle ako se uhvati neka nizbrdica ili vetar u ledja verujem da moze da se nagusla na 225.
A sto se crte tice hocu ja sa svojih 150 KS...
Pozdrav
Comment