Na Golfu su 225 40, ti bi morao 215 40 verovatno. I ja mislim da gresis za felne, ne verujem da bi ti bele stajale. Da je auto crvene boje onda mozda i bi, ovako...
Uuuaaaa kakav jadni crveno beli auto?! Crno-bela kombinacija je vrh i to dokazujemo vec godinama! Ajd sad ozbiljno, ima ortak iz bloka crnog gti-ja sa belim felnama i lepo mu stoji, ne mozes da pogresis ni za bele ni za srebrne, pa ni za crne ali da imaju srebrni okvir!
Nije losa ideja ali obavezno ostavi srebrni prsten. Pekovic ima X5icu crnu sa ogromnim crnim felnama i dzaba...sve se utopi u jedno, ne razlikujes nista. A ovako prstenom izdvojis felne i dodje velicina do izrazaja (s'obzirom da hoces 18ice) i jos kocnice u crveno i eventualno nesto na felni.. ma bilo bi ekstra!
Jeste sinoc sam imao laksie cukanje al ja nisam kriv vozac zastave je presao kod mene u traku i udario me u krilo i u branik imao je 0.12 alhohola u krvi....auto je u voznom stanju i vec danas je naruce mihael sumaher branik i novo krilo.... a sto se tice felni stizu tek za 30 dana odlucio sam se za bele felne jer imam vec crven aklesta..........Sto nestade da se upoznamo?
Meni taj Michael Schumacher Edition branik nije nista posebno, nervira me sto su pregradili onaj otvor... Ali ipak kada kazes Michael Schumacher Edition nekako lepo zvuci...
E jbg. Bas ste se lepo naredjali..., kao da je neko bacio kletvu na vas stiliste! Ali dobro, koliko vidim nije nistas strasno. Jos ces da dobijes i nov branik! Reci mi za felne, odakle si ih narucio, koliko para i koje su?
Comment