E jbg tek sam sad video poruku... I meni je jedini slobodan dan ponedeljak! Treba da krenem jos malo na aerodrom, cekam sestru! Ajde nista onda, ili na skupu ili u sledeci ponedeljak. pozz
imam ja samo da nadjem okacicu covek se zove goran i radi fiate, ali iskreno tesko ces to na otpadu noci najbolje videti kad dodje neki abarth stilo da platis da zamenis sedista sa tvojima, jer jos nisu krenuli sa rasklapanjem stila/147 ica .. ili da ubacis iz fiat coupea starog, samo sto zadnja ne znam kako idu, na brava moze, a prednja su vrh.
najbolja po meni opcija, nadjes iz uvoza svezeg abartha i otvoris se i preprodavac zadovoljan i ti isto
Probao sam tvoju varijantu al niko nebi jer abart nije na ceni i jos da im izvade kozu nebi im se isplatilo ni malo.....Cuo sam da u sabcu ima 2 zuta abarta sa panoramom u ful opremi e sad kad bi nasao nekog u sabcu da mi proveri to bilo bi ekstra da se necimam za dzabe....
...bio je na proslom okupljanju kod Intera ''duffman'' sa svojim Stilom, sa panorama krovom, i koznim sedistima...
Mogao si bar da vidis kako izgledaju uzivo ta fabricka kozna sedista...
Comment