Wizard Of Nos 200ks nitra
Fiat Stilo 1.9 JTD 150ks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
shonsy tvoja makina zaista ide kao nevreme ali ovo je ludo skroz...Originally posted by shonsyJel vi pricate o puntu gt turbo? Sto vozi lik iz 011team-a?
Ops, nisam video da ima cela nova strana!
Onda cu sam sebi odgovoriti na pitanje...
Ne shonsy nije to gt turbo vec je zeldi gt = turbo garavko!
Pa gde bre nitro u njega...? 
razlika izmedju njega i crnog stila je bila dosta velika...
ali i dalje ne verujem kako samo stekce ko traktorce a kada krene da puni cccc
Ne bih znao za koga bih navijao jer mi je u garazi i Ax ( btw. chipovao sam ga na 3 svecice, nezamenjene filtere od 2000te i jos svasta nesto sto sam mu unistio, ali i dalje sljaka... volem ga jako... )
aj i cuvaj to autance
kosarkas imam snimak kada ti dobijas kartera ali iz razloga koji je on vec objasnio sto se na snimku i vidi nisam hteo da kacim... bilo je vise automobila na semaforu a vas dvojca u punom trku...
nije zavera... ako hoces mogu da ga okacim no problemo...
Comment
-
-
Re: f
a bre Jordane pa ti mislis da mozes da preskaces automobile na semaforu....Originally posted by Fiat stiloAj okaci taj snimak da vidim gde su bili ti automoili?
Sorry ali uzasno je kratak clip...
dobro si ubrazanje imao...
aj samo polako i ne vezbaj po gradu nego negde gde nema puno automobila ( ovde se ja pravim fin ) ...
Gas, gas gas....
Comment
-
-
kosarkas voli i srpski rulet da igra...
To ti je bzvz, nebitan semafor, nigde ne zuris, a rizikujes da te vide i da ti ode dozvola... Znam da je adrenalin odradio pola posla ali pokusaj da malo vise racionalno razmisljas u takvim situacijama.
Comment
-

ah!
Comment